Philips AVENT mellszívó kézi, ajándék 5db VIA 180ml pohárral

Philips AVENT mellszívó kézi, ajándék 5db VIA 180ml pohárral
Philips AVENT mellszívó kézi, ajándék 5db VIA 180ml pohárral
17 990 Ft
Avent Natural Comfort kézi mellszívó.



Tej a babának, kényelem az anyukának!

Amikor a kismama kellemesen érzi magát és nyugodt, könnyebben indul meg a tejtermelés. Ezért alkottuk meg eddigi legkényelmesebb mellszívónkat. Nem kell többé előredőlni - kényelmesen ülhetünk, mialatt a puha masszázspárna gyengéden stimulálja a tej áramlását.
Részletek
Csomag tartalma:- kézi mellszívó fedéllel- 1 db 125ml-es Natural cumisüveg AJÁNDÉK: VIA poharak fedővel 180 ml - 5 dbAz AVENT mellszívó segítségével könnyen lefejhető az anyatej, vagy a cumisüvegbe, vagy az AVENT VIA tárolókba, melyekben tárolhatja hűtőben vagy fagyasztóban a tejet. Ez lehetővé teszi gyermeke anyatejes táplálását az Ön távollétében is. A mellszívó népszerű anyák és az egészségügyi szakemberek körében az egész világon, miután megismerték a forradalmian új kialakítását. Az anyatej AVENT mellszívóval történő lefejése kényelmesebb, csendesebb és hatékonyabb, mint más forgalomban lévő mellszívóké.A mellszívó, gyorsan, csendesen és finoman dolgozik elem és áram nélkül.MOST 5 darab 180 ml-es VIA pohárral!A poharak sokoldalúan és hosszú távon felhasználhatók. Adapter (nem tartozék) segítségével közvetlenül a pohárba fejheted a tejet, de ezzel akár az etetéshez is használható. Emellett tárolhatod bennük az anyatejet hűtőben, vagy akár fagyasztóban is. A poharak többször használhatóak és sterilizálhatóak. Később, a hozzátáplálás során pedig bármilyen kis adag étel tárolására is alkalmasak.

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.
Adatok
Cikkszám
162780
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek