DISNEY BABY Oball Go Grippers 12 hó+ játék autó Mickey&Minnie

DISNEY BABY Oball Go Grippers 12 hó+ játék autó Mickey&Minnie
DISNEY BABY Oball Go Grippers 12 hó+ játék autó Mickey&Minnie
szín
3 190 Ft
Itt az ideje, hogy szórakozz a Disney Baby Mickey Mouse és barátai autóival! Az Oball kollekció Mickey & Minnie olyan dizájnt kínál, amely még a legkisebbek számára is szórakoztató. Az egyszerű kialakítás megkönnyíti a játék megfogását kis, tapasztalatlan ujjak kezében, de még a legtapasztaltabb kezek számára is remek szórakozást nyújtanak ezek az autók. De ne hagyd, hogy ezek az aranyos autók megtévesszenek - ezek a könnyen megfogható autók erősek és gyakorlatilag elpusztíthatatlanok. A modellek könnyen mozgathatók, és kompatibilisek az Oball Go Grippers márka legtöbb játékával. Remek tipp utazáshoz, de otthoni játékhoz is.

Játékok, amiket minden baba imád!


Kezdetben egyszerű ötlet volt: egy rugalmas és könnyen megfogható labda. Az Oball™ gyorsan a világ egyik legnépszerűbb gyereklabdájává vált, és most egy sor játékot kínál ugyanazzal az ötlettel, egyedi, még a legkisebbek számára is könnyen megfogható dizájnnal, merész színekkel és elbűvölő mintákkal. A labdáktól a játékautókon át a játékkészletekig. Az Oball™ megfelelő lendületet ad a játéknak.

Az Oball™ márka a díjnyertes játéktervek nagy hagyományát és örökségét hordozza, kezdve az eredeti és könnyen megragadható klasszikusokkal. Most az Oball™ egyedi játékok egész sorát kínálja csecsemőknek és kisgyermekeknek.



- az Oball egyszerű kialakítása megkönnyíti a játék megfogását kis, tapasztalatlan ujjak kezében, de még a legtapasztaltabb kezeknek is jó szórakozást tudnak varázsolni ezek a játékautók

- tartalmazza Mickey & Minnie-t, gyűjtsd össze az összes szórakoztató Disney-témát! Donald, Goofy, Micimackó, Tigris, Sully és Mike az Oball Go Grippers kollekciójából

- az autók könnyen mozognak, és kompatibilisek a legtöbb Oball Go Grippers játékkal és játékkészlettel

- utazásra is alkalmas

- 12 hónapos és idősebb gyermekek számára alkalmas



A termék méretei: 18,5 cm x 12,5 cm x 10,1 cm
Adatok
Cikkszám
214865
Tömeg
100 g/db