Milian légzésfigyelő - Baby Standard 2db érzékelőlappal

Milian légzésfigyelő - Baby Standard 2db érzékelőlappal
Milian légzésfigyelő - Baby Standard 2db érzékelőlappal
27 990 Ft
Egyszerű és biztonságos: Csak kapcsold be, a többiről a készülék gondoskodik. Az érzékelőlap a matrac alá helyezve is érzékeli a babád legapróbb mozdulatait is.
Részletek
Egyszerű és biztonságos: Csak kapcsold be, a többiről a készülék gondoskodik. Az érzékelőlap a matrac alá helyezve is érzékeli a babád legapróbb mozdulatait is.Visszanézhető 12 perc: Az utolsó 12 perc jelzési értékei bármikor visszanézhetőek. Riasztás esetén fontos információ lehet az azt megelőző néhány perc történése.Elemfeszültség figyelés: A készülék több hónapig képes működni 2 db ?AA? típusú alkáli elemről, azok lemerüléséről még időben tájékoztat.
Választható grafikus, vagy numerikus mozgáskijelzés. Grafikus kijelzés esetén a két érzékelőlapon mért mozgás külön-külön oszlopban jelenik meg. Számkijelzést választva a 3 másodpercenként felvillanó szám jelzi a legnagyobb mozgásértéket.Beállítható ikerbabás funkció. Feltétele, hogy a babák külön kiságyban legyenek. A kiságyak ne legyenek távolabb egymástól 120 cm-nél, de ne is érjenek össze (ha összeérnek, a mozgás átadódhat). Külön megvásárolható két érzékelőlappal összesen 4 (babánként 2-2) érzékelőlapot is használhat.Egyéni beállítások lehetősége. Az érzékelési küszöbszintet (azt, hogy a kijelzett mozgásértéket melyik értéktől fogadja el jónak a készülék) a felhasználó is beállíthatja.120 cm hosszúságú kiságyban elég 2 db érzékelőlapot használni. Nagyobb kiságyban viszont egy 3. érzékelőlap használatát javasoljuk!
Adatok
Cikkszám
221815