MIMIKO LUX ágynemű szett - szürke

MIMIKO LUX ágynemű szett - szürke
MIMIKO LUX ágynemű szett - szürke
82 290 Ft
A Luxus ágyneműgarnitúra gyönyörűen díszíti az ágyat, hangulatossá teszi, és nem csak az alvás kedvenc helye lesz.
Részletek
Tartalma:

- ágyrácsvédő a kerek és ovális ágyak teljes kerületére
- baldachin masnival
- 1 lepedő kerek matrachoz,
- 1 lepedő ovális matrachoz

A rácsvédő nem csak szép kiegészítője a kiságynak, de mindenekelőtt biztonságot és kényelem érzését nyújtja a babának. A rácsvédők ovális és téglalap alakú kiságyak számára egyaránt alkalmasak.

Az ágyrácsok kiváló minőségű 100% pamutból készültek (puha, nem tartalmaz semmilyen káros anyagot), gyönyörű gyöngyökkel díszítve, hipoallergén töltettel.

Mérete: 2-110 x 35 cm, 2-50 x 35 cm.

Baldachin masnival - szépség és védelem egyben. Manapság ez a gyönyörű kiegészítő nemcsak a szoba teljes dekorációját varázsolja hozzá, hanem funkcionálisan is használható. Ez a könnyű és szellős elem megvédi a babát a közvetlen napfénytől, lágyítja a nappali fényt és a mesterséges megvilágítást, véd a rovarok, a por és a huzat ellen, miközben nem akadályozza a természetes szellőzést. A baldachin alatt a baba békésen elalszik.

A könnyű anyag lágy szórt fényt hoz létre, amely pozitív hatással van a gyermek idegrendszerére. Könnyen moshatók és gyorsan száradnak. A baldachin kiválasztásával Mimiko egy gyönyörű álomházat biztosít a hercegnőnek vagy a kis hercegnek, amelyben varázslatos csend, béke és biztonság van.

Tisztítás: mosógépben mosható 30°C-on, szárítógépben nem szárítható.

A lepedő nagyon kellemes tapintású, sima és puha, bevart gumival rendelkezik, ami megakadályozza, hogy alvás közben gyűrődjön. Egész éves használatra alkalmas.

Méretek: 150x100, 100x100

Minősítés: Öko-Tex Standard 100

Karbantartás: Mosást 30 fokon ajánlunk, szárítógépben szárítható.


Anyag:

- Rácsvédő: 100% pamut, töltet: hipoallergén gyapjú, PES golyók
- Baldachin masnival: 80% poliészter, 20% pamut
- Lepedő: 100% pamut
Adatok
Cikkszám
303821