SOPHIE PUHA CSILLAG BABA JÁTÉK

SOPHIE PUHA CSILLAG BABA JÁTÉK
SOPHIE PUHA CSILLAG BABA JÁTÉK
8 999 Ft
Válaszd a Sophie puha csillag játékot kisbabádnak a Fresh Touch kollekcióból, amely igazán különleges darabja lesz az otthoni játékgyűjteménynek! Ez a játék egy puha anyagból készült textil csillag, amely több mint 6 tevékenységgel stimulálja a baba érzékeit, ideális választás a játékkal töltött időre!
Részletek
Ez a pihe-puha tapintású, mókás és okos Sophie puha csillag játék több mint 6 tevékenységgel segíti elő a baba érzékszerveinek stimulálását, ezzel remekül elszórakoztatja a világgal ismerkedő kisbabákat! A játék segítségével a babák nemcsak az élénk és kontrasztos színeket fedezhetik fel, hanem a csörgő-zörgő papírt, a különböző textúrákat és csodájára járhatnak a tükör rejtelmeinek is. A Sophie puha csillag játék bársonyosan puha, textil borításának köszönhetően biztonságban tudhatod gyermekedet a játékkal töltött idő minden percében, nem fogja megütni magát játék közben.

A játék praktikus kampója lehetővé teszi, hogy a csillag mindig, minden körülmények között a babák rendelkezésre álljon, vigyétek magatokkal mindenhová, ugyanis legyen szó babakocsiról, kiságyról vagy akár autós ülésről, bárhová könnyedén felakaszthatjátok. A kedves Sophie zsiráf és a barátai a különféle játékokon és kiegészítőkön végigkísérik a kisbabák gyermekkorát, gondoskodj te is gyermeked fejlődéséről a legszebb játékokkal!

Tisztítása: kézzel ajánlott.

Életkor: 0+

Méret: 34 x 17 x 17 cm (csomagolás)
Adatok
Cikkszám
306913