Kinderkraft utazóágy Leody pink

Kinderkraft utazóágy Leody pink
Kinderkraft utazóágy Leody pink
26 990 Ft
Beépített rendszerének köszönhetően gyorsan összecsukhatjuk és szétnyithatjuk, ezáltal gyermeked számára pár másodperc alatt kellemes és kényelmes fekhelyet alakíthatsz ki. A LEODY 2 pozícióba állítható, ezáltal csecsemők és idősebb gyermekek is használhatják. A felső szint azon csöppségek számára lett kialakítva, amelyek még nem képesek átfordulni. Így könnyebb a szülőnek a gyermeket felügyelni, nem kell fölöslegesen mélyre hajolnia, a hátát megterhelnie. A gyermek biztonságának növelése érdekében önnyílásgátlóval is fel lett szerelve. A hálós oldalaknak köszönhetően folyamatosan szemmel tarthatod gyermekedet, valamint biztosítod gyermeked számára a megfelelő légáramlást forró éjszakákon is. A LEODY turista kiságyat hihetetlenül könnyű szállítani – kompakt méretre összecsukható, ezután pedig a készlet részét képező vállpántos táskába tehető. Összecsukod, elcsomagolod, magaddal viszed az utazásra és kész! ElőnyökKényelem:● Az utazóágy két szintre állítható. A legfelső szint csecsemők számára ajánlott, az alacsonyabb a mozgékonyabb, idősebb gyermekek számára.● A LEODY lecipzározható oldalajtóval rendelkezik. Ha a gyermeked már mászni is tud, egyedül ki-be járhat a kiságyból. A kiságy járókaként is használható.● A LEODY gyorsan és egyszerűen összecsukható és szétnyitható rendszerrel lett felszerelve. Ezáltal pár másodperc alatt kényelmes alvóhelyet alakíthatsz ki a kis csöppség számára otthon és utazás idején.● Az ágy alvófelülete 120 x 60 cm méretű. Nagy pihenőteret biztosít.
● A terméket könnyű tisztán tartani. Szennyeződés esetén a kiságyat elég nedves, majd száraz kendővel áttörölni. Kész is!
Biztonság:
● Erős, masszív acélkerettel rendelkezik. Teljes szerkezete igen stabil, megvédi a gyermeket az álmatlan éjszakáktól.
● Az összecsukást elősegítő rendszer duplazárral lett felszerelve a baleset elkerülése érdekében. Nem kell tehát amiatt aggódnod, hogy véletlenül magától kinyílik.
● Három fala hálós, ezáltal lehetőséget nyújt gyermeked megfigyelésére, valamint biztosítja a megfelelő légáramlást is forró napok esetén.
● A LEODY megfelel az utazóágyakra vonatkozó EN 716 európai szabványnak.
Funkcionalitás:
● A LEODY-t nagyon könnyű szállítani, a két kerekének hála egyszerűen viheted át a szoba egyik sarkából a másikba. Minden keréken van fék is, amely alvás vagy pihenés közben biztosítja, hogy a kiságy stabil maradjon.
● A LEODY turista kiságy összehajtás után mindössze: 76 x 20 x 20 cm. Egy kis autó csomagtartójába is belefér.
● A LEODY-hoz járó praktikus fülű tároló megkönnyíti a szállítását.
Kivitelezés:
Anyag: műanyag, acél, poliészter Mérete: 126 x 73 x 76 (cm)
A matrac méretei: 120 x 60 cm
Súly: 11,3 kg
A termék rendeltetése:
Magas alj: amíg a gyermek nem kezd el egyedül ülni, nem kezdi el egyedül feltolni magát, felhúzni magát, térdelni.
A plusz matrac ajánlott mérete: 120 x 60 x 8 cm.
A járóka funkciója (alacsony alj): max. 36 m. és 15 kg.
A karton méretei és súlya: 77 x 21 x 21 (cm) / 13,2 kg
Adatok
Cikkszám
400835
Tömeg
13,2 kg/db