GAGAGU csuklócsörgő-majom és panda

GAGAGU csuklócsörgő-majom és panda
GAGAGU csuklócsörgő-majom és panda
3 490 Ft
A GaGaGu egy a csecsemőkre gondolva létrehozott márka, multiszenzorikus játékok kollekciója, amelyek támogatják a fejlődést az élet első hónapjaiban, csak a szükséges ingereket szolgáltatva. Lehetővé teszi a gyermeknek a belépést a különböző textúrák, színek, hangok és motorikus kihívások világába. A fekete-fehér színvilág és a karakteres minták serkentik az apróságok látó érzékszervét, az erős színhangsúlyok pedig vonzó elemet jelentenek a valamivel idősebb gyermekek számára is, így a játék a gyermekkel együtt „nő”.
Részletek
A GaGaGu csörgő aktivizálja a hallás érzékszervét – a csörgő hangja lágy és kellemes (nem túl hangos). A csörgő kontrasztos színű és mintázatú, ami serkenti a csecsemő látását. Az állatok – kis tigris és kutyus – plüss feje kedvet csinál a gyermeknek a megragadására, és támogatja az ún. finom motorika gyakorlását (az ujjak és a tenyér mozgatása) és a mozgáskoordináció tanulását. A csörgő a csuklóra csatolható (egy speciális, éles szálak nélküli, könnyen zárható tépőzárral), de használható közönséges csörgőként is, mivel a pánt puha anyagból készült, és nem akadályozza a gyermeket az egész játék kényelmes megragadásában. A játék nagyon könnyű és kézreálló, könnyen tárolható, ideális arra, hogy magunkkal vigyük egy sétára vagy utazásra. 0+ hónapos kortól alkalmas a gyermekeknek, és egyike a GaGaGu márkanév alatt kapható 12 terméknek. A csörgőkön kívül kaphatóak susogók, spirál, függők, könyvek, valamint szenzorikus kockák és szőnyeg.

Termékinformáció (pontokba szedve)

· Kontrasztos színek és minták – a csecsemő látásának serkentése

· Kellemes (nem túl hangos) hang – aktivizálja a hallás érzékszervét

· A plüss elemek – kis tigris és kutyus – kedvet csinálnak a játék megragadására, ami segíti a finom motorikát (az ujjak és a tenyér mozgatása)

· A könnyű anyagnak és a speciális tépőzárnak köszönhetően – a csörgő könnyen az apróság csuklójára csatolható

· Könnyű és kézreálló játék – sétára, otthonra vagy utazáshoz
Adatok
Cikkszám
412118