INGENUITY Rezgő hinta dallamokkal USB Dual-Direction AnyWay Sway™ Spruce™ 0+, do 9 kg-ig

 INGENUITY Rezgő hinta dallamokkal USB Dual-Direction AnyWay Sway™ Spruce™ 0+, do 9 kg-ig
 INGENUITY Rezgő hinta dallamokkal USB Dual-Direction AnyWay Sway™ Spruce™ 0+, do 9 kg-ig
63 990 Ft
Az Ingenuity™ legmodernebb AnyWay Sway™ hintája kényelmes helyet biztosít a babának a pihenéshez és ringatáshoz - és a karjainak a jól megérdemelt pihenéshez!
Részletek
Ez a teljes felszereltségű hordozható hinta 180°-ban forog, így akár 3 irányban is hintázhat, így a baba nyugodt marad, Ön pedig szem előtt marad. Az AnyWay Sway™ hintát úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon a szülők változó életmódjához, és kétféle üzemmódot kínál: nyugtató hintázás vagy rezgős pihenőszék. Forgatható játékhíddal rendelkezik, amely minden baba figyelmét leköti és szórakoztatja őket. A levehető fejtámla kiegészítő támasztékként szolgál a kisbabák és újszülöttek számára, és könnyen eltávolítható, ha már nincs rá szükségük. A hinta csendes motorja segít, hogy a baba zavartalanul nyugodt maradjon, míg a GentleTouch™ érintőképernyős kijelzőn akár 16 különböző dallam, 2 természet hangja vagy fehér zaj közül választhat az Ön által kiválasztott hangerőn. A kompakt, összecsukható kialakításnak köszönhetően a hinta könnyen hordozható és egyszerűen tárolható. A hinta 5 pontos biztonsági övvel és csúszásmentes talpakkal rendelkezik a biztonság érdekében, és könnyen tisztán tartható. A semleges kialakítás és a luxus funkciók megkönnyítik a szülők napját, és pihentetik a babát. Használhatja konnektor közelében hálózati adapterrel, vagy átkapcsolhatja a hintát elemes üzemmódra. A hintát USB-kábellel csatlakoztatva kíméli az elemeket. A kábel csatlakoztatható egy hagyományos USB-adapterhez - 5 Volt/1 A (5 W). Az adapter nem tartozék. Újszülött kortól 9 hónapos korig vagy 9 kg-ig alkalmas.

- A hordozható hinta 180°-ban forgatható, és 3 irányba történő hintázást tesz lehetővé.
- Átalakítható hintából rezgő pihenőszékké, hogy több lehetőség legyen a baba megnyugtatására.
- A kompakt SlimFold™ kialakítás lehetővé teszi, hogy a hinta laposra összecsukható legyen a könnyű tárolás és utazás érdekében.
- Tartalmaz egy USB-kábelt, amellyel csatlakoztatható a hagyományos hálózati adapterhez, így kímélve az elemeket és a környezetet is.
- 16 dallam, 2 természeti hang és fehér zaj hangerőszabályzóval.
- 5 pontos öv és csúszásmentes talpak a biztonság érdekében.
- Levehető, elfordítható játékhíd 1 plüss játékkal.
- GentleTouch™ érintőképernyős vezérlés és WhisperQuiet™ csendes motor a baba zavartalan pihenése érdekében.
- Kivehető fejtámla újszülöttek számára.
- Újszülött kortól 9 hónapos korig vagy 9 kg-ig alkalmas.
- A hintához 4 db C típusú elem (LR14) szükséges, nem tartozék.
- A szövetrészek mosógépben moshatók hideg vízben, kímélő programon.

Méretek: 69,34 cm x 66,55 cm x 86,87 cm
Adatok
Cikkszám
507218