Espiro Axel sport babakocsi - 50 Abstract

Espiro Axel sport babakocsi - 50 Abstract
Espiro Axel sport babakocsi - 50 Abstract
Fordulékony, ultra könnyű babakocsi a nagy városi sétákhoz!



Espiro márkáról: Az Espiro egy prémium kategóriás márka, amit a modern megoldások, az elegáns megjelenés és a könnyed használat jellemez. A merész és modern megoldások mellett az elérhető ár teszi még vonzóbbá.
Részletek
Kiknek ajánljuk?

Akiknek fontos a minőség és a jó kezelhetőség is. Ez a sport babakocsi ultra könnyű vázszerkezetével, kisméretű szimpla kerekeivel a városi terepre készült, és kiváló a tömegközlekedéshez is! Egy kézzel, egészen kicsire összecsukható, így kis autó csomagtartójában is könnyedén szállítható.



Jellemzői:

A szülők elvárásainak megfelelő fordulékonysággal és könnyű vázszerkezettel rendelkező sport babakocsi, amely 6 hónapos kortól 15 kg-os súlyhatárig használható.



Egykezes összecsukási mechanizmus, könnyen lapra csukható, úgy, hogy a karfát sem kell levenni hozzá, valamint összezárt állapotban felállítható, ezzel is egyszerűsítve a tárolást.



Háttámlája fokozatmentesen dönthető egészen fekvő helyzetig, így ha a gyermek a nagy séták során elaludna, csak egyszerűen hátra kell dönteni és kényelmes lesz számára.

Lábtartója is állítható a még komfortosabb fekvőhelyzet kialakításához!



Első kerekei bolygósíthatóak, hátsók pedig fékezhetőek. Minden kerék rugós felfüggesztésű a kényelmes utazások érdekében.



Kupolája nagyméretű, UV szűrős anyagból készült és cipzáros résszel bővíthető a szelesebb vagy naposabb időben, mindig a kicsi kényelméhez viszonyítva. Kémlelő nyílás található rajta, így alvás közben is mindig meglesheted a kicsit, nem kell még megállni se hozzá.



5 pontos biztonsági öv puha váll- és ágyékpárnákkal nem csak megvédi a gyermeket a kieséstől, de még nagyobb kényelmet biztosít számára.



Tartozékként lábzsákot is adunka babakocsihoz, így a hűvösebb, szelesebb időben sem kell a nagy sétákat nélkülözni!



Nagyméretű bevásárlókosarába elfér minden ami a séták során kellhet, sőt még pár apróság a boltból is.



Tartozékok:

- lábzsák

- kupola

- biztonsági öv

- bevásárlókosár


Mérete:

Kinyitva: 103 x 97 x 51 cm

Összecsukva: 34 x 88 x 51 cm

Ülőfelület: 47 x 22 x 33 cm

Kerekek átmérője: 15 cm (első) és 17 cm (hátsó)


Súlya: 7 kg



A termék színe és mintája az első 3 képen látható, a további fotók illusztrációk a termék tulajdonságairól!
Adatok
Cikkszám
561954
Tömeg
7 kg/db