Tiny Love 5 az 1-ben interaktív játék, járássegítő, motor lányoknak

Tiny Love 5 az 1-ben interaktív játék, járássegítő, motor lányoknak
Tiny Love 5 az 1-ben interaktív játék, járássegítő, motor lányoknak
27 990 Ft
A Tiny Love egyedülálló fejlesztési rendszere 6 alapvető készségre összpontosít: érzelmek, kreativitás, motoros készségek, érzékelés, gondolkodás, kommunikáció. A szakértők által létrehozott rendszer támogatja a babák felfedező útját a következő fejlődési mérföldkőhöz és arra ösztönzi a szülőket, hogy együtt fedezzék fel a kicsivel a világot.

A Tiny Love 5 az 1-ben interaktív játék, járássegítő, motor rózsaszínben sokféle játék lehetőséget rejt magában, melyeket a kicsik - a különböző fejlődési szakaszaikban - sorra fedeznek majd fel. Az interaktív zenélő játékrész vidám hangokkal, fényekkel, tekerhető részekkel, kukucskálóval szórakoztatja a hason vagy ülve játszó csecsemőket. Ha a kicsi már a felállással próbálkozik, az első kereket lefékezve tud a zenélő játékrésszel játszani. Majd az első lépések megtételéhez nyújt biztos támaszt a játék. A járás elsajátításához a könnyen megragadható fogantyúval ellátott, stabil kialakítású járássegítő lesz a csöppség segítője. Ha már biztos a gyermek járása, a zenélő részt levéve kis taligaként használhatja a játékot, melyben kedvenc maciját, szerszámait szállíthatja ide-oda. A Tiny Love 5 az 1-ben játék végül egy egyszerű változtatással motorrá alakítható át (az első kerék 360 fokban körbe forog). Beltéri használatra javasolt.

A Tiny Love 5 az 1-ben interaktív játék 3 db 1,5 V-os LR03/AAA típusú elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

Ajánlott korosztály: 6 hónapos kortól
Méret: 45 × 57 × 37 cm
Adatok
Cikkszám
873151