JANÉ ÖVTERELŐ

JANÉ ÖVTERELŐ
JANÉ ÖVTERELŐ
Biztonsági övterelő várandós kismamák számára. Nagyobb biztonságban a magzat az utazások során is!

A Jané márkáról: A cég Barcelonában, 1932-ben hozta létre az újdonságnak számító teljesen összecsukható babakocsiját. Azóta természetesen sok más fejlesztéssel egészítette ki modelljeit és vezetett be új termékvonalakat. A minőséget folyamatos teszteléssel, vevőik ezreinek elégedettségével bizonyítja és dolgozik azon, hogy a kényelem és design párosítása mellett a biztonságot hozza el a családok számára!
Részletek
Az övterelő nem befolyásolja a jármű hárompontos biztonsági övének biztonsági teljesítményét, de segíti az öv megfelelő elhelyezkedését várandósság idején, hogy megvédje a magzatot. Ütközés esetén az öv a hason helyezkedik el, és így nagy terhelésnek van kitéve, azonban az övterelő az autó biztonsági övét a pocak alatt vezeti el, így a várandósság idején is biztonságosan utazhatunk, és egy esetleges ütközés esetén, nem hat a magzatra nagymértékű nyomás.JELLEMZŐK:

A biztonsági tényezők mellett az övterelő kényelmi funkciókat is ellát, hiszen várandósság idején a kismértékű folyamatos nyomás a pocakon is kellemetlen a kismama számára
Minden típusú autóval kompatibilis
Egyszerűen beszerelhető az autóba
Mérete minden kismamának megfelelő
Kétféleképpen alkalmazható, így nadrág- és szoknyaviselés esetén is kényelmes
Nemcsak kismamák, de hasi- vagy gyomorpanaszokkal kűzdő felnőttek vagy hasi műtéten átesettek részére is nagy segítség
Adatok
Cikkszám
999357