Kosár

Kedves vásárló!

 

A Megrendelés elküldése után a rendszer automatikusan generál egy visszajelzést, ami csak annak tényét rögzíti, hogy az Ön megrendelése a honlapon keresztül megérkezett, de ez a visszaigazolás nem minősül az Ön ajánlata elfogadásának!

A szerződés akkor jön létre, amikor az Eladó által küldött visszaigazoló email az Ön számára a levelezőrendszerében hozzáférhetővé válik (második visszaigazolás).

Ön a „Megrendelem”  gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy ajánlatát megtettnek kell tekinteni, és nyilatkozata – az Eladó jelen ÁSZF szerinti visszaigazolása esetén - fizetési kötelezettséget von maga után!

Sajnos bizonyos E-mail szolgáltatók (főleg Gmail és Freemail) esetén előfordul, hogy SPAM-nak jelöli az e-mailt.


Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

 

Bútor és babakocsi(újszülött-multifunkciós,testvérbabakocsi) rendelés esetén fizetési módként csak az előre utalást tudjuk elfogadni.

Minden rendelés esetén várja meg a díjbekérőt pontos szállítási költségről!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A megrendelt terméket akár 24 órán belül de legkésőbb 7 munkanap alatt kiszállítjuk.
A kiszállítás előtt e-mail üzenetet, sms-t vagy telefonos értesítést kap a szállítás időpontjáról a futárcégtől.

Előfordulhat, hogy bizonyos termékekre nagyobb a kereslet, mint a raktárkészletünk. Esetleges készlethiány esetén ügyfél-szolgálatunk felveszi Veled a kapcsolatot!