BYOX SUMMER TRICIKLI - SZÜRKE

BYOX SUMMER TRICIKLI - SZÜRKE
BYOX SUMMER TRICIKLI - SZÜRKE
32 900 Ft
Kényelem és szórakozás fiatal felfedezők számára.
Részletek
Jellemzők:
• Életkor és súly:
- 12 hónaposnál idősebb, legfeljebb 25 kg súlyú gyermekek számára alkalmas, ez a tricikli ideális társ a növekedés korai éveiben.

• Alkalmazható alkatrészek:
- Könnyen eltávolíthatja a szülői tolókart, a kupolát és a leesésgátló kart, így a tricikli tökéletes járművé válik a világ független felfedezéséhez, amikor már gyermeke készen áll.

• Összecsukható kormány és lábtámasz:
- A kormány összecsukható a könnyű tárolás és szállítás érdekében, a lábtartó pedig kényelmet biztosít a kisebb gyermekek számára.

• Ülés és háttámla:
- Az ülés 360°-ban elforgatható, így a gyerekek bármilyen irányba nézhetnek, miközben az állítható háttámla megőrzi kényelmes testtartásukat utazás közben.

• Vezérlés és biztonság:
- Az állítható fogantyú nemcsak az első kerék vezetését segíti, hanem szükség esetén a szülői felügyeletet is lehetővé teszi. A nem felfújható EVA abroncsok sima és csendes futást biztosítanak. A két hátsó fék és a 3 pontos biztonsági övek további biztonságot nyújtanak.

• Extrák a szórakoztatáshoz és a funkcionalitáshoz:
- A zenetábla hangélményt ad az utazásokhoz, míg a két kosár (hátsó és elülső) bőséges helyet biztosít a játékoknak és más alapvető dolgoknak. A pohár- vagy palacktartó kényelmes kiegészítő útközben.
A nyári triciklit kifejezetten úgy tervezték, hogy kísérje gyermeke növekedését, kényelmet, biztonságot és sok-sok mókát kínálva minden szabadtéri kaland során.
Adatok
Cikkszám
112484
Tömeg
8,3 kg/db