SOPHIE ZSIRÁF SO PURE DOBOZBAN

SOPHIE ZSIRÁF SO PURE DOBOZBAN
8 995 Ft
The Love Brand - Több, mint 60 éve a babák kedvence.
Sophie, a baba első játéka! A klasszikus babajáték 100% természetes gumiból készült zsiráf
Részletek
Sophie, a zsiráf, francia ikonikus baba rágóka tiszta kaucsukból, ételfestékkel színezve.


Miért is van ekkora sikere Sophie zsiráfnak?


Sophie a babák első játéka. Könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól tudják használni. Sophie a babák minden érzékére hat:


Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a baba tekintetét, a játék így a baba bizalmas, ismert tárgyává válik.


Hallás: Sophie nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babát és fejleszti a hallását. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válik. Serkenti a baba hallását és segíti megérteni a cselekvés és a következmény közti kapcsolatot.


Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a szarvak, lábak, orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.


Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.


Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a baba szaglás érzékét, de segítségével hamar megtanulja megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játékától.


Majdnem 60 éves, de egy cseppet sem öregedett, születése óta változatlan. A babajátékok elvitathatatlan csillaga, kortalan, és 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker. Mostantól a magyar babák is megismerhetik!



Most új, újrahasznosított ajándékdobozban! Tökéletes ajándék lehet bármely babának! :)

Adatok
Cikkszám
113249