Motorola robotkamera EBO SE, a mozgékony WIFI okoskamera

ÚJ
Motorola robotkamera EBO SE, a mozgékony WIFI okoskamera
Motorola robotkamera EBO SE, a mozgékony WIFI okoskamera
64 990 Ft
Fedezze fel az EBO SE helyváltoztatós robotkamerát, ami a modern technológia és a biztonságos megfigyelés tökéletes ötvözete!
Az HD felbontású okos- és biztonsági wifi kamera lehetővé teszi akár több helyiség megfigyelését is egyetlen készülékkel. Az intuitív alkalmazás segítségével, Wifi eléréssel, távolról is vezérelheti a kamerát, így mindig könnyen ellenőrizheti a kiválasztott területeket, bárhol is tartózkodik, legyen akár úton vagy bármely távoli helyen.
Részletek
A folyamatos kép- és videórögzítés biztosítja, hogy ne maradjon le semmiről sem, és mindig visszanézhesse az eseményeket. A nagy látószögű kamera és a zoom funkció segítségével részletes képet kaphat a megfigyelt területről. A kétirányú beszélgetés vagy hangátvitel lehetővé teszi a kommunikációt a megfigyelt személyekkel, akár távolról is. A készülék applikáción keresztül beállítható és mozgásra vezérelhető több helyiség között is. Mozgás közben stabil egyensúlyi pontja biztosítja, hogy a kamera nem borul fel, mindig mozgáskész körülmények között stabilan működik.
Az automatikus visszatérés a töltőbázisra biztosítja, hogy a készülék automatikusan időben feltöltse akkumulátorát, ily módon mindig töltve legyen a kamera, ne maradjon le semmiről sem. Az éjjeli látásmód lehetővé teszi a kristálytiszta képek rögzítését még a sötétben is. A mozgásérzékelésre induló felvételek és push üzenetek értesítenek minden fontos eseményről. A videó vagy fotófelvétel készítése lehetővé teszi az események rögzítését, hogy később visszanézhesse azokat. A micro SD memóriakártya bővítés lehetőséget biztosít a felvételek tárolására és későbbi visszakeresésére. A többfelhasználós hozzáférés egy készülékhez vagy egy okostelefonról több készülék (azaz helyszín) is ellenőrizhető, így – külön jóváhagyás után - több felhasználó is hozzáférhet a kamera képeihez. Az applikáció jelenleg több nyugat-európai nyelven érhető el: pl. angol, német, francia, spanyol, olasz és portugál, használata egyszerű és kényelmes. Az EBO SE helyváltoztatós robotkamera az ideális választás minden gyerekszobába, otthonba vagy irodába, ahol a legmagasabb szintű biztonságot és megfigyelést szeretnék biztosítani. Legyen Ön és családja nyugodt és biztonságban a termék segítségével!
Adatok
Cikkszám
122738
Tömeg
500 g/db