Neno bébiőr kamerás Vera

Neno bébiőr kamerás Vera
Neno bébiőr kamerás Vera
59 990 Ft
Ha szeretnél egy olyan készüléket, mellyel éjjel is figyelemmel tudod kísérni gyermeked, akkor a legjobb választás a NENO VERA baba monitora. Helyezd az adó készüléket kisgyermeked ágya mellé, a vevőt pedig a saját szobádba és a monitoron keresztül tudod figyelni, hogy éppen mit is csinál a baba. Az éjszakákkal sem lesz gondod, köszönhetően a készülék éjszakai üzemmódjának, így gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen láthatod kisgyermekedet. Ha felébredne a gyermek, akkor a beépített mikrofonjának segítségével nem kell rögtön berohannod hozzá, hiszen akár így is meg tudod nyugtatni, ha beszélsz, vagy énekelsz hozzá. Ha ez nem lenne hatásos, akkor a 8 db beépített dallam lehet segítségedre, hogy megnyugtasd, s álomba szenderítsd a kis csöppséget. A szoba hőmérsékletét a beépített érzékelő segítségével láthatod.
Részletek
Beltéren akár 50 méter, kültéren akár 260 méter hatótávolsággal is rendelkezik a készülék, így biztosítva a szabad mozgást a két készülék között. A készülék hordozható, hiszen akkumulátorral is működik, így akár egy kirándulás, vagy nyaralás alkalmával sem kell otthon hagynod. Nyugodt alvás, NENO VERA!ÉLŐ NÉZET A Neno Vera elektronikus videomonitornak köszönhetően elkezdheted napi feladataid anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy nem hallod babád sírását. Amint a kamera érzékeli a hangot a baba szobájában, automatikusan aktiválja a kijelzőt, és hallod a baba hangját.
KÉTIRÁNYÚ KOMMUNIKÁCIÓ:A bébiőrt kétirányú kommunikációs rendszerrel látták el, melynek köszönhetően nem csak a hangokat hallhatod gyermeked szobájából, hanem beszélhetsz is vele, miközben egy másik szobában vagy.NAGY, 3,2 HÜVELYKES KIJELZŐA Neno Vera bébiőr vevőegysége jól látható, 3,2 hüvelykes kijelzővel van felszerelve, így semmi sem kerülheti el a figyelmed.KÖNNYEN KEZELHETŐA bébiőr kezelő panelje egyszerű és érzékeny, ami rendkívül egyszerűvé és könnyűvé teszi a készülék kezelését.ÁLLANDÓ GONDOZÁSA beépített újratölthető akkumulátor több órányi, megszakítás nélküli működést tesz lehetővé, így a készüléket hosszú ideig használhatod anélkül, hogy további tápegységet kellene csatlakoztatni.ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD 6 IR LEDA Neno Vera bébiőr azt is lehetővé teszi, hogy teljes sötétségben figyeld a baba alvását. Mindezt a 6 beépített IR LED-nek köszönhető.HOSSZÚ MŰKÖDÉSI TARTOMÁNYA bébiőr hatótávolsága beltéren akár 50 méter, kültéren pedig 260 méter. Mindezt a baba még nagyobb kényelméért és biztonságáért.KÖRNYEZETI HŐMÉRSÉKLET MÉRÉSA Neno Vera bébiőr vevőegysége hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően láthatod milyen hőmérséklet van a baba szobájában.BEÉPÍTETT ALTATÓDALOKA bébiőr segítségével altatódalokat is lejátszhatsz a baba számára. A készülékben 8 beépített dallam is található, amelyek segítségével a baba nyugodtan elalszik.PRAKTIKUS ÉS HORDOZHATÓA készülék két elemből áll: egy webkamerából és egy vevőegységből, mely kiválóan használható otthon, a kertben, valamint kisbabával való utazáskor. A bébiőr könnyű és kézreálló – könnyen elfér egy táskában is.RENDSZERES ELLENŐRZÉSNeno Vera nem csak elektromos bébiőr. A készülék kiválóan alkalmas idősek megfigyelésére, de akár egy ház, lakás belsejének megfigyelésére is.Kijelző: 3,2 colTápegység: DC 5V 1AJel tartomány: 260 m-ig (kültéri)50 m-ig (beltéri)Kamera betekintési szöge: 75 °Monitor felbontás: 320 × 240 képpontBeépített akkumulátor (vevő): Li-Po 1150 mAhFrekvenciatartomány: 2400 ~ 2483,5 MHz, 17 dBm
Éjszakai mód: 6 IR LED
Üzemi hőmérsékletek: -10 ~ 50 °C
Méretek: vevő: 124 × 72 × 17 mm
kamera: 62 × 115 × 62 mm
Súly: vevő: 110 g, kamera: 81 g
Adatok
Cikkszám
156480
Tömeg
480 g/db