Chicco Fold & Go I-Size autósülés Gr.2/3 100-150 cm - Ombra

Chicco Fold & Go I-Size autósülés Gr.2/3 100-150 cm - Ombra
Chicco Fold & Go I-Size autósülés Gr.2/3 100-150 cm - Ombra
84 990 Ft
Kompakt ülés idősebb gyermekek számára, amelyben jó hátradőlni.

A Chicco a Fold & Go i-Size az új kompakt ülés, mely összecsukható, és amelyet az i-Size szabvány nagyobb gyermekekre vonatkozó ECE R129-02 szerint hagytak jóvá, a 100 és 150 cm közötti gyermekek autós szállításához.
Részletek
Összecsukható ülés. Zárási rendszerének köszönhetően a Chicco Fold & Go i-Size autósülést könnyen szállíthatja és tárolhatja az autóban, ha nem használja. Kis csomagterű autókban is jól elfér! A szállítófülnél fogva kézben könnyen cipelhető.

Összecsukott mérete: Sz46 x M22 x H61 cm
Használati mérete: Sz45/54 x M67/84 x H47 cm

A Fold & Go i-Size egyszerűen telepíthető Isofix csatlakozókkal.

A gyerekülés oldalába és fejtámlájába ütéselnyelő EPS energiaelnyelő habanyag van beépítve.

Frontális ütközés okozta áthaladó erők ellen plusz védelmet nyújt az autó 3-pontos biztonsági övére rátehető övpánt-pozícionáló eszköz, mely a felnőtt biztonsági övet optimális pozícióban tartja a gyermek medencecsontja felett, csökkentve a hasra nehezedő nyomást frontális ütközés során.

Oldalütközés esetére a Fold&Go gyerekülés tartozéka a levehető és áthelyezhető oldalvédő ütközőpont, melyet a gyerekülés azon oldalára célszerű felhelyezni, ahol a gyermek az autóba beszáll. Ha az autó oldaról történő ütközést szenved, akkor ez a távtartó-ütköző segít egy bizonyos távolságot tartani a becsapódási pont, az autóajtó és a gyerekülés között. Emellett ütközési energiát is elnyel és elvezet.

Magasság, szélesség és dőlési szög állítása:
A fejtámlán lévő beállító fogantyúk bármilyen helyzetben lehetővé teszik a gyakorlatias és gyors beállítást. A gyermekek számára a maximális kényelem érdekében a Chicco Fold & Go i-Size autósülést 4 pozícióba állítható háttámlával szerelték fel, amely hosszú utazásokhoz ideális.

A gyerekülés fejtámlájának magassága éés az oldalsó vállmenti szárnyak szélessége egymástól teljesen függetlenül állítható, a gyermek testméretének megfelelően.

Chicco kezelőrendszer (szabadalmazott): A fejtámlába van beéítve minden kezelőfunkció, így nagyon könnyű azokat elérni, aktiválni akkor is, amikor a gyerekülés már az autóba be van szerelve. Ez a nagyon praktikus kezelőrendszer a gyártó saját találmánya és szabadalommal védett.

Az ECE R129-02 szerint a gyerekülés a 2/3-as korcsoportban (amennyiben az autóban a gyerekülés használata féluniverzális) nem csak Isofix-karokkal, hanem az autó 3-pontos biztonsági övével is rögzíthető az autóba.
Adatok
Cikkszám
163364
Tömeg
7,7 kg/db