Timba 1. 120-as fix járóka -Borostyán

Timba 1. 120-as fix járóka -Borostyán
55 990 Ft
A járóka hatalmas előnye a kisággyal szemben, hogy beállíthatjuk oda, ahol éppen vagyunk, így mindig szemmel tudjuk tartani a gyermekünket. Kényelmes és strapabíró fa kuckó, mely biztonságos és kényelmes játszóhely a picik számára.
Részletek
Timba 1. 120-as fix járóka - Borostyán

A Timba járókák anyaga tömör, kemény bükkfa. Felületük 3 rétegű vizesbázisú festékkel kerülnek bevonásra, mely a gyermekbútorok felületkezelésére előírt EN-71-3 európai szabványnak maximálisan megfelel. A DIN 53160 szabvány szerinti vizsgálat, a festék száradás utáni oldhatósága szempontjából, nyál- és izzadságálló felületet biztosít. Stabil, biztonságos oldalaik, fémes, belülről nem látható csavarkötéssel szereltek. Oldalrácsaik könnyű kapaszkodást, szabad kilátást, és a szülőnek is jó rálátást biztosítanak a járókában játszó gyermekre. A járóka járófelülete nyál- és folyadékállálló anyaggal került kárpitozásra. A járóka fa felülete és a járólap egyaránt könnyen tisztítható.

A járóka rendelkezik 2 kivehető pálcával, melyek kivételével biztosíthatja gyermekének önálló ki-be mászását a járókából.Méretek (magasság x szélesség x mélység)
A járóka mérete: 65 x 120 x 116 cm

Súly
A termék összsúlya: 20 kg
A bútor ára a szállítás díját nem tartalmazza.Bútor rendelés esetén fizetési módként csak az előre utalást tudjuk elfogadni.
Adatok
Cikkszám
194966