KLUPS ZOYA BÖLCSŐ (BABAÖBÖL) - FEHÉR

KLUPS ZOYA BÖLCSŐ (BABAÖBÖL) - FEHÉR
KLUPS ZOYA BÖLCSŐ (BABAÖBÖL) - FEHÉR
49 990 Ft
Praktikus anyuka-baba ágy, ringatható bölcső amely kialakításának köszönhetően biztosítja a gyermek és a szülők közelségét alvás közben.
Részletek
A Zoya kiságynak 3 funkciója is van a hálószobában: Babaöbölként a gyermek életének első hónapjaiban megkönnyíti a szorosabb kapcsolat kialakítását a szülőkkel, valamint az éjszakai etetésben is segítséget nyújt a szülői ágy mellé rögzítve. Ringatható bölcső funkciója segít a nyugodt alvásban, később pedig gurulós játéktárolóként is helytáll, amikor a gyermek kinőtte ezt az ágyméretet.
A fekvőfelület magassága 4 fokozatban állítható, így bármilyen magasságú szülői ágy mellé tökéletesen illeszthető. Leengedhető oldalrácssal rendelkezik. Az extra csatlakozási mechanizmus révén könnyedén rögzíthető a kerettel rendelkező ágyakhoz. Egyszerűen összeszerelhető. Újszülött kortól ajánljuk. A termék lapra szerelve kerül kiszállításra.

Kiváló minőségű lengyel bútor, amely kimagasló szakértelemmel és szaktudással megtervezett és előállított komponensekből készül. A felhasznált anyagok természetesek, nem mérgezőek, így bátran ajánljuk őket minden kisbaba és gyermek szobájába.

Mérete: 102 (hossz) x 86 (magasság) x 50 (szélesség) cm
Fekvőfelület mérete: 89 x 40 cm
Anyaga: Első osztályú fenyő + MDF (közepes tömörségű farostlemez)
Terhelhetősége: max. 9 kg.
Tipp: A fehér univerzális színe miatt minden babaszobába jól illik.
A kiságy ára matracot nem tartalmaz!
Adatok
Cikkszám
202527
Tömeg
20 kg/db