Neno fogkefe elektromos Denti rózsaszín

Neno fogkefe elektromos Denti rózsaszín
6 990 Ft
Mikor is lehetne a legjobban elkezdeni gyermeked fogának védelmét, illetve egészséges megóvását, ha nem a gyermekkorban. A mindennapi fogmosásra kínál tökéletes megoldást a NENO DENTI elektromos gyermekfogkefe. De ez nem csak egy fogkefe, hanem annál sokkal több. A gyermekek ínye 3 hónapos koruktól moshatóak, így ezzel a fogkefével ezt is meg tudod tenni, hála a különböző kiegészítőjű fejeknek. Rendelkezik a készülék ínymasszázs funkcióval, így akár egy fog előbújásánál is tudod gyermeked ínyét masszírozva megmosni. A fejbe épített LED segítségével pedig könnyebben láthatod az éppen mosott fogacskát, vagy ínyt, így a legalaposabban tudod megmosni azt. Egészséges gyermek fogak, NENO DENTI!

A Neno Denti kifejezetten gyermekek számára készített fogkefe. 3-36 hónapos korig ajánlott a használata. Pingvin formájú kialakításával mosolyt tudsz gyermeked arcára csalni, így még nagyobb öröm lesz a fogmosás számára.
Részletek
A Neno Denti fogkeféhez négyféle fej tartozik, így gyermeked életkorának megfelelően tudja használni a fogkefét. Használata nagyon egyszerű, és könnyedén meg tudod tisztítani gyermeked fogait.

VÍZÁLLÓ

A Neno Denti fogkefe IPX7 vízállósággal rendelkezik, így könnyedén, folyó víz alatt tudod tisztítani a fogkefét.

BEÉPÍTETT VILÁGÍTÁS

A Neno Denti fogkefében világítás is helyet kapott, így használat közben megvilágítja gyermeked fogát, ínyét, megkönnyítve ezzel a tisztítást.

FORMATERVEZÉS

A Neno Denti fogkefét úgy alakították ki, hogy az teljesen a kézbe simuljon, ezzel is könnyű használatot biztosítva.


HORDOZHATÓSÁG

A Neno Denti gyermekfogkefét bárhová magunkkal tudjuk vinni, kis helyen is elfér. Működéséről 1 db elem gondoskodik, így akár egy nyaralás alkalmával sem kell róla lemondanunk.

KIALAKÍTÁS

A Neno Denti tervezésénél gondoltak a kisbabákra, gyermekekre is. Pingvin formájú megjelenése mosolyt fog csalni minden kisgyermek arcára, és örömmel fogják használni a fogkefét.

HASZNÁLAT

A Neno Denti gyermek fogkefe használata mindenki számára egyszerű lesz. Válaszd ki a megfelelő fejet, majd a bekapcsoló gomb megnyomásával már moshatod is gyermeked fogait. A fogkefe alján elhelyezett tapadókorong segítségével pedig biztonságosan le tudod rakni, nem fog eldőlni sem.

KÜLÖNBÖZŐ FEJEK

A Neno Denti fogkeféhez 4 különböző fejet kapsz.. Gyermeked életkorához igazodva tudod ezeket használni. Használhatod ínymasszírozáshoz, nyelv és hézagok tisztításához, illetve a fogak tisztításához.

Működés: 1 db AAA típusú elem (nem tartozék)
Forma: Pingvin formájú kialakítás
Életkor: 3-36 hónapos korig ajánlott
Fejek: 4 különböző fej: fok, íny, nyelv, hézag tisztítására
Világítás: beépített Led világítás a fejben a jobb tisztításért
Tárolás: tapadókorong a készülék alján a praktikus tárolásért
Vízállóság: IPX7 (folyó víz alatt tisztítható)
Adatok
Cikkszám
220882
Tömeg
150 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek