5 fiókos Maxi Kombi kiságy Erik - Ezüst-fehér

5 fiókos Maxi Kombi kiságy Erik - Ezüst-fehér
5 fiókos Maxi Kombi kiságy Erik - Ezüst-fehér
119 990 Ft
Szállítási idő:2-5 munkanap. Amennyiben a termék nincs készleten a rendelési idő kb.5-6 hét.
Szállítási idővel kapcsolatosan kérem hívjon minket!
Részletek
5 fiókos Maxi Kombi kiságy - Ezüst-fehér
A kiságy fekvőfelülete 3 magassági fokozatban állítható. Míg újszülött-, illetve pár hónapos korában a legfelső pozíció kényelmes hozzáférést biztosít az anyukának, addig a gyermek növekedésének megfelelően a fekvőfelület a későbbiekben további két fokozattal lejjebb helyezhető.


Rácsaiból 2 oldalpálca könnyen kivehető, ennek köszönhetően, ha gyermeke már önállóbb, egyedül ki-be járkálhat, így nem szükséges mindig kisegíteni őt onnan. Eközben mégis biztonságosabban alszik, mint egy sima heverőn, hiszen így a rácsoknak köszönhetően nem gurul le. A pelenkázószekrény jobb és bal oldalra egyaránt felszerelhető. A síneken futó ágyneműtartó pedig még praktikusabbá teszi a terméket, segítve a kényelmes tárolást.


A kiságy rácsos-babaágyként körülbelül 3 éves korig (max. 15 kg), junior gyermekágyként pedig körülbelül 12 éves korig használható. A gyerekágy az oldalrácsok és a pelenkázószekrény eltávolítása után egy ifjúsági heverővé és egy éjjeli szekrénnyé alakítható. Az ágy könnyedén átalakítható, amihez nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására, ezek a termékkel együtt járnak.


A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.Méretek (magasság x szélesség x mélység)
A kiságy mérete: 104.4 x 180.4 x 76.5 cm
A kiságy matrac mérete: 70 x 120 cm
A heverő matrac mérete: 70 x 177 cm
A pelenkázólap mérete: 70 x 54 cm


Súly
A termék összsúlya: 93 kg(4doboz)

Bútor rendelés esetén fizetési módként csak az előre utalást tudjuk elfogadni.
Adatok
Cikkszám
241816
Tömeg
93 kg/db