Chicco Sterilizáló folyadék

Chicco Sterilizáló folyadék
Részletek
A termék leírása:
Cumik, cumisüvegek, egyéb műanyag, üveg, fém és gumi tárgyak fertőtlenítésére alkalmas. Gyors, nagy hatékonyságú. Minden olyan tárgy fertőtlenítésére alkalmas, melyet a baba a szájába vesz, vagy a szájával érintkezésbe kerül. Cumisüvegek, cumik, kanalak, poharak, csészék, rágókák, cumi tartó tokok, kisméretű játékok.


HASZNÁLAT: Az adagolókupak segítségével öntse a folyadékot normál hideg csapvízbe az alábbi hígítási arányban, attól függően, hogy baktériumok vagy gombák (pl. penészgomba, kandida, egyéb) elpusztítására is szeretné használni.
BAKTÉRIUMOK ELLEN 2%: Hígítsa a fertőtlenítő folyadékot 2%-osra, hideg csapvízben. Öntsön az adagolókupak "1 dose" jelű vonaláig fertőtlenítő folyadékot, majd ezt elegyítse egy edénybe kimért 1 liter hideg csapvízben. (1 dose: 1 liter, 2 dose: 2.5 liter vízhez javasolt mennyiség).
GOMBÁK ÉS BAKTÉRIUMOK ELLEN 4%:Hígítsa a fertőtlenítő folyadékot 4%-osra, hideg csapvízben. Öntsön az adagolókupak "1 dose" jelű vonaláig fertőtlenítő folyadékot, ezt kétszer ismételje meg, és adja a két adagfertőtlenítő folyadékot egy edénybe kimért 1 liter hideg csapvízhez. (1 dose - 2x kimérve, 1 liter csapvízhez).
Az előzőleg elmosott edényeket helyezze bele az elkészített oldatba és hagyja benne 30 percen keresztül. Majd vegye ki a tárgyakat, öblítse le folyó csapvízzel, és a termékek máris használhatók. Az elkészített oldat 24 órán belül felhasználandó.
1000 ml, azaz egy liter, kb 30-40 alkalomra elegendő 2%-os hígítás esetén.
Milyen gyakran fertőtlenítsünk?: Napi egyszeri fertőtlenítés javasolt az első 6 hónapban, majd ezután lehet kevesebbszer. Nincs értelme minden étkezés vagy tejlefejés után fertőtleníteni, mert a gyermek immunrendszerének természetes védekezőképessége ki kell, alakuljon.
Egyéb felhasználás: Az oldattal áttörölheti a pelenkázót, a babakocsit, stb, de fel is moshat vele. Allergiás gyermek esetén felmosásra is gyakran használatos, mert általában nem okoz irritációt, köhögést, stb.
Gyermekektől tartsa távol a terméket!
Ha a gyermek beleiszik az oldatba: FIGYELEM!!!: Ha a gyermek beleinna az oldatba, ne essen pánikba, mert a termék összetétele gyengéd és nem okoz belső károsodást, bár íze nem finom. Mindenképpen vigye el gyermekét orvoshoz vagy orvosi ügyeletre, és vigye magával a flakont is az összetétel miatt. Az összetétel kapcsán ha szükséges, megküldjük a dokumentációt az orvosnak mailben vagy faxon.
Olykor előfordul, hogy a gyermek beledugja a szundi kendőjét, vagy konkrétan beleiszik, de előfordult, hogy maga az anyuka töltött hígított oldatot a cumisüvegbe víz helyett. Legyen körültekintő a termék használata során!
OÉTI-nél bevizsgált, biocid termékként is bejelentett, az OTH által forgalomba engedélyezett termék: JÜ-4818-3/2011.
Gyártási dátum a flakon alján: PROD: év/hó, Lejárati dátum: 5 év, ill. SCAD vagy EXP: év/hó.

Adatok
Cikkszám
251633
Tömeg
1 kg/db