Star babafürdető dézsa

Star babafürdető dézsa
Star babafürdető dézsa
Szín
2 490 Ft
Részletek
Részletes információ:
Az anyaméh déjavu érzését nyújtja újszülött kisbabánknak babasarkunk új terméke, a fürdető dézsánk, melynek formája lehetővé teszi, hogy néhány napos újszülöttünk is teljes biztonságban érezze magát a napi rutinná váló fürdetés közben, megszokott magzatpózának megtartása mellett. Miközben egyik kezünkkel folyamatosan alátámasztva tartjuk pici testét, a másikkal finoman simogatva tisztíthatjuk meg pocakját, kezeit, lábait, arcocskáját és buksiját.

Néhány hét (esetleg hónap) elteltével, amikor a pici már képes önállóan megtartani a fejét, nagyon fogja élvezni a lubickolást a testét védelmezően körbeölelő dézsa biztonságában.

Ha a picit az első napoktól kezdve így fürdetjük, hozzájárulhatunk a baba egészséges mozgásának és motorikus funkcióinak kialakulásához.Figyelmeztetés: Gyermekünket sose hagyjuk felnőtt felügyelete nélkül fürdés közben és fokozottan ügyeljünk arra, hogy a fürdővíz kellemes hőmérsékletű legyen.

A terméket a baba születési súlyától és fejlődési ütemétől függően kb. 12 hónapos korig lehet használni.Tipp: amikor gyermekünk kinőtte a fürdető dézsát, felhasználhatjuk pl. a gyerekjátékok tárolására is.

Adatok
Cikkszám
258455