SOPHIESTICATED AJÁNDÉKSZETT SOPHIE ZSIRÁF + MARACAS CSÖRGŐ

SOPHIESTICATED AJÁNDÉKSZETT SOPHIE ZSIRÁF + MARACAS CSÖRGŐ
SOPHIESTICATED AJÁNDÉKSZETT SOPHIE ZSIRÁF + MARACAS CSÖRGŐ
13 995 Ft
A klasszikus, 100% természetes kaucsukból készülő zsiráf rágóka mind az 5 érzéket stimulálja, meghódította a világot és arra vár, hogy a te babád legjobb barátja lehessen.Most maracas csörgővel, ajándékcsomagolásban!
Részletek
Bájos születésnapi ajándékkészlet puha és kifinomult tokban.

Ez a készlet egy puha, könnyen kezelhető maracast és Sophie-t, a zsiráfot tartalmazza.

A klasszikus, 100% természetes kaucsukból készülő zsiráf rágóka mind az 5 érzéket stimulálja, meghódította a világot és arra vár, hogy a te babád legjobb barátja lehessen.

Miért is van ekkora sikere Sophie zsiráfnak?

Sophie a babák első játéka. Könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól tudják használni. Sophie a babák minden érzékére hat:



Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a baba tekintetét, a játék így a baba bizalmas, ismert tárgyává válik.


Hallás: Sophie nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babát és fejleszti a hallását. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válik. Serkenti a baba hallását és segíti megérteni a cselekvés és a következmény közti kapcsolatot.


Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a szarvak, lábak, orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.



Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.


Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a baba szaglás érzékét, de segítségével hamar megtanulja megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játékától.


A tökéletes ajándék érdekében ehhez a készlethez egy személyre szabható ajándékkártya és egy gyönyörű ajándéktáska is tartozik.


Méret: 225 * 215 * 60 mm
Adatok
Cikkszám
269980