Chicco Sterilizáló mikrohullámú sütőbe-fehér/szürke

Chicco Sterilizáló mikrohullámú sütőbe-fehér/szürke
Részletek
Tartalma: 1 fedél, 1 kivehető rácsos tárolórész, 1 aljzat/víztároló, 1 műanyag fogó.

Mindenféle méretű mikrohullámú sütőbe belefér.
4-5 cumisüveg tárolására alkalmas a tartozékaival együtt.
Grillfunkciós mikrohullámú sütőben is használható, infó: lásd lentebb.
Természetes módon, gőzzel, kémiai adalékanyagok nélkül sterilizál, miközben rendkívül egyszerű használatot biztosít. Eltünteti a káros baktériumok 99,9%-át. Könnyen használható, és akár 5 Chicco cumisüveget és a tartozékait (rácsavarható műanyaggyűrűket, cumikat és védőkupakokat) képes tárolni.

Sterilizálási idő beállítása:

600 Watt 8 perc
840 Watt 5 perc
1200 Watt 3 perc
FONTOS: A működési időt és a hozzá javasolt Watt beállítást ne lépje túl! Hosszabb időre semmiképpen se állítsa be a készüléket, mert olvadás történhet! Ha másfajta Watt-beosztású mikrohullámú sütője van, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk a megfelelő beállítás meghatározásában.
Olvassa el a biztonsági figyelmeztetéseket is lentebb.

Használat:

Öntsön 2 dl vizet a legalsó rész, az alapzat középső részébe
Tegye rá a szürke színű rácsos tárolórészt
Helyezze be a tárgyakat
Tegye rá a fedelet a készülékre
Tegye be a készüléket a mikróba
Ezután állítsa be a mikrohullámú sütőt a megfelelő Watt-ra és időre, és indítsa el a mikrót.
A sterilizálási ciklus végén, javasoljuk, várjon néhány percet, mert a forró gőz és forró vízcseppek égési sérülést okozhatnak, ha hirtelen kinyitja a fedelet.
A mellékelt fogó (d) segítségével vegye ki a sterilizált tárgyakat a mikrohullámú sütőből, tegye félre és hagyja őket lehűlni.
Mosson kezet, mielőtt a lehűlt tárgyakhoz nyúl.
Grillfunkciós mikrohullámű sütő használata:
Ha kombinált mikrohullámú sütőt használ, ügyeljen arra, hogy a grill és/vagy sütő üzemmód funkciója KI legyen kapcsolva. Ügyeljen arra is, hogy a grill hideg legyen, és hogy a sütőrács/lap NE legyen behelyezve a sütőbe.

Egyéb tárgyak fertőtlenítése:
pl. cumik, cumitartók, műanyag kanál, tányér, mellszívó készülék, bimbóvédő, üveg cumisüvegek és műanyag vagy üveg ételtárolók stb. sterilizálása csak akkor lehetséges a forró gőzös sterilizálókban, ha az adott tárgy/termék használati utasítása megengedi ezt a fertőtlenítési módot. Amennyiben hideg fertőtlenítést javasolnak, válassza a Chicco fertőtlenítő folyadékot. Ha a termék (pl. mellszívó készülék) nem minden részét javasolja a termék használati utasítása fertőtleníteni, akkor a termékleírás szerint csak azon részeket fertőtlenítse, melyeken az anyatej vagy tápszer átfolyik.
Alapvetően azon termékek vagy termékrészek esetében szükséges fertőtleníteni, melyekkel a baba szája érintkezésbe kerül vagy amin az anyatej, tápszer, bébiétel áthalad.

Milyen gyakran javasolt fertőtleníteni?
Napi egyszeri fertőtlenítés javasolt a baba életének első 6 hónapjában, de maximum 12 hónapos korig. Fokozatosan ritkítsuk a fertőtlenítések számát, majd el is hagyható, illetve alkalomszerűen alkalmazható.
A szilárd étel hozzátáplálása a 5-6 hónapos korban kezdődik, amikorra a baba immunrendszere és emésztése is megerősödik ehhez az új kihíváshoz. Innentől kezdve a napi fertőtlenítés fokozatosan elhagyható, az egészséges csecsemők esetében, hiszen az immunrendszer is hatékonyabban végzi a dolgát.
A túlsterilizált környezet nem támogatja az immunrendszer erősödését, azonban a sterilziálás/fertőtlenítés teljes elhagyása sem javasolt 1-2 éves kor alatt, amíg a baba anyatejet fogyaszt vagy cumit, cumisüveget használ.

FIGYELEM: A fotón látható cumisüveg csak illusztráció, nem a termék része!

Adatok
Cikkszám
279580
Tömeg
800 g/db