Csillagos szekrény középső elem - Fehér Félix

Csillagos szekrény középső elem - Fehér Félix
Csillagos szekrény középső elem - Fehér Félix
58 990 Ft
Félix bútorcsalád

A komplett babaszoba fontos eleme a szekrény. A babának ahogy nő, egyre több ruhája,játéka lesz, aminek tárolásához szükség van egy szekrényre.
Részletek
Csillagos álló szekrény középső elem - Fehér
Félix bútorcsalád

Állószekrényünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy kényelmesen pakolható és praktikusan kihasználható legyen. A termék nyitott polcos és zárt részeket egyaránt tartalmaz mely egyszerre kiváló kiegészítője a bal és jobb oldali ajtós elemnek, ugyanakkor tökéletesen megállja a helyét, mint egy egyedülálló szekrény is. Lekerekített formái és hófehér színe eleganciát, míg mart csillagos mintája vidámságot csempész minden gyerkőc szobájába.


A szekrénysor már jól ismert darabja a Timba Bútoroknak, most azonban egy újdonság kerül előtérbe a fehér szín bekerülésével. A fehér egy alapszín, éppen ezért a szoba berendezésekor csak a fantázia szabhat határt, hogy milyen más színekkel gazdagítjuk tovább. A komplett szekrénysor 3 elemből áll - bal, jobb és középső elem.


A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.Méretek (magasság x szélesség x mélység)
A szekrény mérete: 188.3 x 60 x 52.3 cm


Súly
A termék összsúlya: 41 kg(2 doboz)
Bútor rendelés esetén fizetési módként csak az előre utalást tudjuk elfogadni!
Adatok
Cikkszám
293098
Tömeg
42 kg/db