Csepke Baby allergénmentes öblítő 0m+ 1 liter

Csepke Baby allergénmentes öblítő 0m+ 1 liter
Csepke Baby allergénmentes öblítő 0m+ 1 liter
2 190 Ft
Egységár: 2,19 Ft/ml
Gyengéd gondoskodás nem csak a bababőrnek, hanem a ruháknak is. A csecsemő bőre körülbelül ötször véknyabb, mint a felnőtteké. Áteresztő képessége nagyobb, ezért a bőrre kerülő vegyi anyagok könnyebben felszívódnak, és a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek. A CSEPKE baby termékcsalád fejlesztése során ezeket a szempontokat vettük figyelembe: VEGÁN, ÁLLATKÍSÉRLET MENTES, PÁLMAOLAJ MENTES, KLÓR-ÉS PARABÉN MENTES
Részletek
Speciális öblítő a család, a baba és a kismama ruhák mosásához. A Csepke Baby termékek foszfátmentes, klórmentes, parabén mentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült (kukoricaolaj, kókuszolaj). Nem tartalmaz színező és illatanyagokat.


Az ideális mosószer nem tartalmaz maró irritáló anyagot, nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát. Alacsony hőfokon is eltávolítja a foltokat. Könnyen öblíthető, nem marad tisztítószer a ruhában. Kímélő a textíliához. Bambusz pelenkák mosásához is megfelelő. Biztonságos használat már újszülött kortól.

0+ Az újszülöttek ruháinak mosásához a 0+ jellel ellátott allergén mentes és illatmentes Csepke Baby mosógélt és öblítőt javasoljuk.

3+Ha szeretne illatos mosószert használni, 3 hónapos kortól javasoljuk a szintén allergén mentes, illóolajokkal illatosított 3+ jellel ellátott Csepke Baby termékeket.

Adatok
Cikkszám
301596
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek