Clementoni Baby - Zenélő, készségfejlesztő fotel

Clementoni Baby - Zenélő, készségfejlesztő fotel
Clementoni Baby - Zenélő, készségfejlesztő fotel
24 990 Ft
A Clementoni Baby - Zenélő, készségfejlesztő fotel egy aranyos, többfunkciós, interaktív játék a legkisebbeknek. A rengeteg móka mellett tanulási lehetőséget is kínál a kicsiknek a zenélő fotel. Az intenzív színekben pompázó, lekerített formájú székben nagyon kényelmes az ülés, miközben a picik felfedezhetik a számos érdekes funkciót, miközben megismernek számokat, színeket és kedves dalokat. A fotel karfájának elején színes funkciógombok találhatók, amiket megnyomva kedves dallamok halhatók, táncra és éneklésre ösztönözve a babákat. Az interaktív ülőke beépített érzékelője felismeri, ha a kicsi beleül vagy feláll belőle.
"Táncoljunk" mód: ha ül a gyermek és elkezdődik a zene, akkor fel kell állnia és táncolnia, mielőtt lejár az idő. Ha viszont a mód indításakor nem ül a fotelben, akkor le kell ülnie, mielőtt véget ér a visszaszámlálás.
"Énekeljünk" mód: aranyos, kedves és egyszerű dalocskákat játszik a fotel, melyeket a kicsik könnyedén tudnak utánozni, ezzel fejlesztve hangképzésüket, hallásukat és ritmusérzéküket.
"Relax" mód: lágy, megnyugtató dallamokkal segít a piciknek a lazulásban, pihenésben.
"Zenéljünk" mód: a fotel karfáján lévő 4 zongorabillentyűvel saját zenét játszhatnak a gyermekek.
A szuper zenélő fotel mellé egy maracas csörgőt is tartalmaz a csomag, melyet kedvükre rázogathatnak a babák, majd a móka végeztével eltehetik a karfában vagy az ülőrészben található titkos rekeszbe. A játék számos izgalmas és szórakoztató módot kínál a legkisebbeknek a kikapcsolódásra és érzékszerveik fejlesztésére.
Részletek
A Clementoni Baby - Zenélő, készségfejlesztő fotel 2 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz.
A doboz mérete:50 x 39 x 19 cm
Adatok
Cikkszám
343431
Tömeg
1 kg/db