Neno mellszívó elektromos dupla Due

Neno mellszívó elektromos dupla Due
46 990 Ft
A Neno Due mellszívóval időt takaríthatsz meg. A mellszívót egyszerre két mellen is tudod használni. A mellszívó beépített akkumulátorral rendelkezik, így akár egy kirándulás alkalmával is magaddal tudod vinni. A mellszívó és tartozékai BPA mentesek. A készlet tartalmaz 2 db cumisüveget is, így azokat csatlakoztatva rögtön használatra is kész a mellszívó.
Részletek
HIGIÉNIA

A speciálisan kialakított visszaáramlási rendszernek köszönhetően, mely a szivattyúkörben található, a tej tovább megőrzi frissességét a tej leszívását higiénikusan tudjuk végrehajtani.

ÉRINTŐPANEL

A Neno Due készüléket érintőpanellel tervezték. Ennek köszönhetően kezelése nagyon egyszerű. A készüléket memóriával látták el, ezért emlékezni fog előző beállításodra.

DUPLA MELLSZÍVÓ

A Neno Due készüléket egyszerre tudod használni mind a két mellen, így ezzel is időt takaríthatsz meg. A mellszívó szettben találsz 2 db cumisüveget is, így akár azonnal használatba tudod venni a készüléket.

BŐRBARÁT

A mellszívó tervezésénél a kényelem, és a biztonságos használat fontos szempont volt, ezért használtak japán szilikont, mely csökkenti a nyomásérzetet és a tej lefejését is könnyebbé teszi. A mellszívó és tartozékai BPA mentesek.

KÉSZLET

A Neno Due készlet nem csak a mellszívót tartalmazza. A készlet tartalmaz 2 db cumisüveget és a hozzá tartozó cumifejet is.

STIMULÁCIÓ

A Neno Due mellszívó stimulálja a mellben található emlőmirigyeket, ezzel is biztosítva a jobb tejáramlást.

2 MŰKÖDÉSI MÓD

A Neno Due készülék kétféle üzemmóddal rendelkezik. Eldöntheted, hogy egyszerre mind a két mellszívó részét használod, vagy csak az egyiket.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Csupán egyetlen kattintás. A Neno Due mellszívó automatikusan átvált stimulációs módból szoptatási módba. Ha elfelejted kikapcsolni a készüléket, akkor az 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

KÖNNYŰ STERILIZÁLÁS

A mellszívót, és azok tartozékait rendszeresen kell tisztítani, sterilizálni. Ez nagyon fontos. Ehhez használhatsz forrásban lévő vizet, vagy gőzsterilizátort, melyeket a cumisüvegekhez szoktak használni.

UNIVERZÁLIS

A Neno Due mellszívó univerzális, szinte minden mellmérethez tökéletesen illeszkedik, mely a rugalmas tölcsérnek köszönhető.

Súly: 785 g
Méretek: 81x66x62 mm
Az akkumulátor kapacitása és típusa: 3,7 V 2000 mAh Li-Ion
Töltő port: C típusú USB
Üzemmód: 5 stimulációs fokozat, 9 fejési fokozat
Töltési idő: 2 óra
Automatikus kikapcsolás: 30 perc után
Szoptatási szívóerő: 18,9-42,9 kPa
Stimulációs üzemmódú szívóerő: 3,9-20,5 kPa
Cumisüveg anyaga: BPA-mentes műanyag
Csomag tartalma: mellszívó, 2 db cumisüveg, 2 db szilikon cső, 2 db cumisüveg szelep, 2 db mellvédő fedél, USB-C kábel (töltésre), leírás

- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.
Adatok
Cikkszám
352489
Tömeg
1,17 kg/db