Petite&Mars Szilikon érzékszervi játék Crazy Planet Misty Green 10m+

ÚJ
Petite&Mars Szilikon érzékszervi játék Crazy Planet Misty Green 10m+
Petite&Mars Szilikon érzékszervi játék Crazy Planet Misty Green 10m+
3 190 Ft
Végtelen móka az űrben!

A Petite&Mars sokoldalú, bolygó alakú érzékszervi játéka nemcsak az érzékszerveket stimulálja, hanem a kis kezek fejlődését is elősegíti. Ez a szokatlan játék egyaránt szolgálhat rágókaként és a kézügyesség fejlesztésének eszközeként. Számos felfedezésre váró elemet tartalmaz: nyomkodható gombokat, szilikon zsinórokat, amelyek meghúzása különböző nehézségi fokú, valamint érdekes, a légköri jelenségekhez kapcsolódó formákat, garantálva a hosszan tartó és kreatív szórakozást.
Részletek
Támogatja a gyermekek fejlődését a kognitív képességek serkentésével, a kreatív gondolkodás fejlesztésével és az összes érzékszerv aktiválásával. A texturált zsinórok speciális nyílásokon keresztül történő húzásával érdekes hangokat és rezgéseket hoz létre. A rugalmas gombokat meg lehet nyomni és egyik oldalról a másikra lehet mozgatni, ami segíti a finommotorikus készségek fejlesztését és kézügyesség gyakorlását.

A játék a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari szilikonból készült, amely garantálja a gyermekek biztonságát 10 hónapos kortól. Úgy tervezték, hogy enyhítse a baba ínyének kellemetlenségeit és fejlessze a rágási készségeket, miközben ösztönzi a markolás gyakorlását.

A játék a Montessori-módszertan szerint készült, amely elősegíti a gyermek aktív, érzékszervi tanulását és önállóságát.

Méretének köszönhetően könnyű és könnyen hordozható. További előnye a könnyű tisztíthatóság, ami a mindennapi játék praktikus és higiénikus elemévé teszi.

Tulajdonságok:

- Puha és rugalmas,

- 100%-ban biztonságos, élelmiszeripari minőségű, BPA-mentes szilikonból készült,

- ergonomikus kialakítás, a kicsiket szem előtt tartva kialakított: a kis méretnek köszönhetően könnyen megfogható és egyszerűen lehet vele játszani,

- támogatja a baba érzékszerveinek fejlődését,

- különböző nehézségi fokú húzózsinórok,

- rugalmas gombok, amelyeket mindkét irányban meg lehet nyomni,

- érdekes tippek, amelyek segítik a fogás gyakorlását,

- a rágóka és a fejlesztőjáték funkció,

- a finommotoros készségek fejlesztése,

- 10 hónapos kortól (10hó+) gyermekek számára készült,

- a játék méretei: 13 x 13 x 20 cm,

- a játék súlya: 157 g.
Adatok
Cikkszám
374139
Tömeg
200 g/db