Szekrény Kloé 1 ajtós 3 fiókos krém-fűz

Szekrény Kloé 1 ajtós 3 fiókos krém-fűz
Szekrény Kloé 1 ajtós 3 fiókos krém-fűz
111 990 Ft
Állószekrényünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy a szekrény egy kényelmesen pakolható és praktikus eleme legyen a szobának. A szekrény ajtaja mögött egy polc és egy vállfaakasztó található, emellett pedig két nagyobb és egy kisebb fiók segíti, hogy minden a helyére kerüljön. A szekrényen sem az ajtó sem a fiókok nem rendelkeznek fogantyúkkal, mivel nyomásra nyílnak és záródnak. Az ajtó zárását emellett egy gázcsillapítású, lassan záró pánt teszi becsapódásmentessé.
Anyaga: Színtartó felületű laminált bútorlap. Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Tisztításuk ennek köszönhetően gyors, egyszerű és biztonságos.
Élek és sarkok: Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során Ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk lemelynek lekerekítésének köszönhetően a bútor nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel. Ívelt bükkfa lábakkal.A kiságy ívelt bükkfa lábakon áll, amik lehetővé teszik a szekrény alatti rész egyszerű takarítását.
Részletek
Megfelelőség:
A kiságy teljes körűen megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.
Méretek (magasság x szélesség x mélység)Méret: 187 x 93,6 x 50,3 cm
A termék összsúlya: 92 kg
Dobozszám: 4 doboz
*A képek csupán illusztrációk*
A szekrény fiókjainak belseje és ajtaja mögött elhelyezkedő polc fehér színből készültek.*A szekrény kizárólag a képen látható módon (balos kivitelben) szerelhető.
Szállítási idő: Ha nincs készleten, megrendeléstől számított 4-5 hét!
Adatok
Cikkszám
400504
Tömeg
92 kg/db