MAXI-COSI FamilyFix 360 Újszülött kortól kb. 4 éves korig, 40-105 cm

-8%
MAXI-COSI FamilyFix 360 Újszülött kortól kb. 4 éves korig, 40-105 cm
MAXI-COSI FamilyFix 360 Újszülött kortól kb. 4 éves korig, 40-105 cm
119 990 Ft
109 990 Ft
Kezdete: 2024.01.23   A készlet erejéig!
FamilyFix 360 talppal kompatibilis gyerekülések:

Pebble 360
Pearl 360
Coral 360
Egyedülálló, 360 °-os, egy kézzel forgatható bázistalp a gyerek gyors és egyszerű beültetéséhez és kivételéhez.

A FamilyFix 360 bázistalp két ISOFIX csatlakozóval és egy támasztólábbal van felszerelve, amely biztosítja a legbiztonságosabb, legegyszerűbb és leggyorsabb módszert az autóba való telepítésre.
Az intelligens forgórendszer egy kézzel kezelhető. Még soha nem volt ilyen egyszerű a gyereket az autósülésbe ültetni és az ülés forgatni a megfelelő utazóirányba!

Tudjuk, hogy a gyerekek gyorsan felnőnek. Ezért terveztük meg az egyedülálló Family 360 termékcsaládot. Ez az új generációs, forgatható autósülés-rendszer, amely egy forgatható FamilyFix 360 talpból és kompatibilis Pebble 360 ​​és Pearl 360 autósülésekből áll, az újszülött kortól 4 éves korig használható!

A Maxi-Cosi FamilyFix 360 bázistalp lehetővé teszi a Maxi-Cosi Pebble 360 ​​és a Maxi-Cosi Pearl 360 autóülések gyors és egyszerű felszerelését. És mindezt megteheted anélkül, hogy fölé hajolnál és megerőltetnéd a hátad.
Részletek
RÖGZÍTÉS

A FamilyFix 360 bázistalpunk ISOFIX csatlakozókkal és támasztólábbal van felszerelve, amely biztosítja a legbiztonságosabb, legegyszerűbb és leggyorsabb módszert az autósülések behelyezésére. Kövesd a felhasználói kézikönyv lépéseit az autóba történő megfelelő rögzítéshez.

A telepítés után a Maxi-Cosi FamilyFix 360 maradhat az autóban, és a Click & Go telepítéssel könnyen berakhatóak a Maxi-Cosi autósülések. A bázistalpon lévő 360 forgatófogantyúnak köszönhetően a 360 ° -os autósülések simán és egyszerűen forgathatók csak egy kézzel – tökéletes az elfoglalt szülők számára, akiknek mindkét kezükre szükségük van. A FlexiSpin technológia segítségével a bázistalp bármilyen hátradőlt helyzetben forgatható.

BIZTONSÁG

A vizuális jelzők és a visszajelzések a bázistalpon jelzik, ha az autóülés helyesen van behelyezve, és a TravelSafe Rotation Control biztonságot nyújt, amíg a baba hátrafelé néző helyzetben utazik, kb. 15 hónapos koráig.

A Maxi-Cosi FamilyFix 360 i-Size kompatibilis, hátrafelé néző helyzetben utazhat az ülsben a gyerek akár 4 éves koráig és extra fej- és nyakvédelmet biztosít.

Hosszú távú használatra készült új generációs forgatható autósülés-rendszerünk úgy lett kialakítva, hogy újszülött kortól 4 éves koráig szállítsa a gyermeket! A kompatibilis 360 ° -os autósülések olyan könnyen forgathatók, hogy akár egy kézzel is megteheted.
https://www.youtube.com/watch?v=IczC48LvYGA&t=2s

Könnyű, egykezes forgatás

A FamilyFix 360 bázistalp intelligens, beépített forgórendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kompatibilis 360-as autósülések egyszerű elforgatását egyetlen kézzel.
FlexiSpin forgatás

A FlexiSpin technológia segítségével a bázistalp bármilyen hátradőlt helyzetben foroghat.
Hátra és előre néző utazás újszülött kortól 4 éves korig

Biztonságos, hátra és előre néző utazás is lehetséges újszülött kortól 4 éves korig.
Audiovizuális telepítés- visszajelzések

A fényjelzők és a hang visszajelzés értesít, ha az autóülés helyesen van felszerelve.

Termékjellemzők
A FamilyFix3 egy, a 129. számú rendelet által is jóváhagyott ISOFIX rendszer, és beszerelhető szinte az összes olyan gépjárműbe, amelyben van ISOFIX rendszer, valamint az összes olyan gépjárműbe, amely rendelkezik i-Size kompatibilis ülőhellyel. Az autóülés-alapot, az alap két ISOFIX-csatlakozásának a jármű ISOFIX rögzítőpontjaihoz történő kapcsolásával, valamint a támasztóláb kihajtásával és teljes mértékű előre húzásával lehet a gépjárműbe szerelni.

Anyagösszetétel: műanyag, fém

Szabvány: ECE R129 i-Size

Kiszerelés: 1 db

Súly: 7.6 kg

Csomagolási méret: 56 x 46 x 58 cm

Csomagolási súly: 9.8 kg

Adatok
Cikkszám
432056
Tömeg
9,8 kg/db