INGENUITY Etetőszék és pihenőszék 6in1 Beanstalk ™ Ray ™ 0hó+, 23kg-ig

INGENUITY Etetőszék és pihenőszék 6in1 Beanstalk ™ Ray ™ 0hó+, 23kg-ig
INGENUITY Etetőszék és pihenőszék 6in1 Beanstalk ™ Ray ™ 0hó+, 23kg-ig
87 990 Ft
Az Ingenuity legsokoldalúbban átalakítható 6in1 etetőszék lehetőséget ad arra, hogy gyermeke az első naptól kezdve Ön mellett lehessen.
Részletek
Az Ingenuity Beanstalk™ 6in1 etetőszék 6 módot kínál újszülött kortól 5 éves korig tartó használathoz. Ezek: az újszülöttek számára 9 kg-ig tervezett, gyengéd rezgéssel ellátott, pihenőszék játékhíddal; egy teljes méretű etetőszék tálcával; egy gyermek étkezőszék, amely lehetővé teszi, hogy a baba tálca nélkül is csatlakozhasson a családhoz az asztalnál; egy párnázott etetőszék, amely a hagyományos étkezőszékhez rögzíthető; egy kisgyermek etetőszék; és az etetőszék 2 különálló részre osztható, hogy két gyermek egyszerre ülhessen. Az extra kényelmes ülőke párnázat kényelmes helyet teremt az etetéshez. A szék két elülső görgővel rendelkezik a könnyebb mozgatás érdekében, és így egy kézzel is könnyen manőverezhető. Az étkezőpult levehető, és az ülést 3 különböző pozícióba állíthatja a legmegfelelőbb dőlésszögbe, hogy a baba biztonságban és kényelemben legyen. Az állítható 5 pontos biztonsági heveder minden módban a székben tartja a babát. A csecsemő pihenőszék módban játékokkal és nyugtató rezgésekkel ellátott játékhíd található, amely szórakoztatja a babát, amíg Ön főz. Ahogy a baba növekszik, a lábtartó többféle magassági beállítással igazodik a baba magasságához. Az étkezés közbeni szennyeződések többé nem jelentenek problémát - a letörölhető ülésbetét és a mosogatógépben mosható, BPA-mentes tálcának köszönhetően a Beanstalk pillanatok alatt rendezett és tiszta lesz.

- 6 használati mód: Újszülötteknek 6 hónapos korig tervezett, gyengéd rezgéssel ellátott pihenőszék játékhíddal; teljes méretű etetőszék étkező tálcával (15 kg-ig); baba étkezőszék, amely lehetővé teszi, hogy a baba tálca nélkül is csatlakozhasson a családhoz az asztalnál; párnázott etetőszék normál étkezőszékhez való rögzítéssel (23 kg-ig); kisgyermek etetőszék (23 kg-ig); lehetőség az etetőszék 2 különálló részre osztására, hogy két gyermek egyszerre ülhessen.
- Nyugtató rezgések és egy játékhíd 2 plüss játékkal fekvő módban a legkisebbek számára.
- Lehetőség van 2 különböző korú gyermek egyidejű elhelyezésére.
- Mosogatógépben mosható és BPA-mentes étkezőtálca.
- Az állítható 5 pontos biztonsági öv biztonságban tartja a babát.
- 2 pozícióban állítható lábtartó.
- 3 pozícióban dönthető szék háttámlája.
- Könnyen manőverezhető első kerekek.
- Alkalmas gyermekek számáraújszülött kortól 5 éves korig.
- 1C (LR 14) elemet igényel, amely nem tartozék, hogy a kisgyermekek számára rezgést biztosítson fekvő üzemmódban.

Méretek: 76,5 cm x 58,7 cm x 111,71 cm
Adatok
Cikkszám
479085
Kiegészítő termékek