KUNERT COSMO ISOFIX HORDOZÓ - SZÜRKE

ÚJ
KUNERT COSMO ISOFIX HORDOZÓ - SZÜRKE
KUNERT COSMO ISOFIX HORDOZÓ - SZÜRKE
Hordozó
39 990 Ft
Újszülött kortól használható, modern megjelenésű Kunert Avionaut Cosmo babahordozó, amely autósülésként is funkcionál, opcionálisan választható IQ ISOFIX bázistalppal kiegészítve.
Részletek
JELLEMZŐK:

A hordozó csak IQ ISOFIX kialakítással rendelhető, de ennek ellenére a gépjárműben a biztonsági övek segítségével a hagyományos típusokhoz hasonlóan is elhelyezhető. Az IQ ISOFIX rendszer olyan szabadalom, amely lehetővé teszi a hordozó járműbe való rögzítését a biztonsági öv használata nélkül. A rendszer használatával csökkenthető a nem megfelelő biztonsági öves becsatolás kockázata. Opcionálisan választható IQ ISOFIX bázistalp is kiegészítésként, amely a gyártó saját fejlesztésű ISOFIX rögzítő rendszere.

BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYŰ

Ultrakönnyű és szuper biztonságos COSMO autósülés különböző színekben
0-13 kg súlyú gyermekek számára készült (0-s csoport, korosztály: 0-1 év)
Gyermekülés, amely az első és a hátsó utasülésen is használható (légzsákok kikapcsolását követően). Mindig menetiránnyal ellentétesen szükséges beszerelni.
A biztonság és a könnyű használhatóság a két fő jellemző, amely megkülönbözteti ezt az ülést.
A COSMO autósülés mindössze 3,2 kg. Ennek köszönhetően könnyedén hordozható, akár gyermekkel együtt is.
Az ülés megfelel a szigorú i-Size szabványnak (ECE-R129), így biztos lehet benne, hogy az első napoktól kezdve biztonságban tartja babáját utazás közben.
Állítható övvel rögzíthető biztonságosan a kisbaba az ülésben.
A heveder helyzetét gyermeke magasságának megfelelően állíthatja be.
Az ülés napellenzővel van felszerelve.
Napellenzője és kupolája UV-szűrővel dúsított, levegőáteresztő szövetből készült.
A COSMO ülés belsejében egy kivehető újszülött betét található, amely a hordozó teljes ülését lefedi.
A betét puha belseje utazási kényelmet biztosít és elnyeli a kellemetlen rezgéseket.
A betét garantálja a baba helyes elhelyezését.
A Kunert babakocsik vázához adapterrel rögzíthető.
Kupolája télen és nyáron is praktikus.
Hintázó funkcióval rendelkezik.
Huzata lehúzható, 30 fokon mosható.

A bázistalp ISOFIX csatlakozóval ellátott járművekbe szerelhető. A beszerelést követően ebbe a talpba helyezhető a hordozó. Ha IQ ISOFIX bázistalppal kiegészített hordozót rendelsz, akkor a hordozón felül a teljes rögzítő rendszert is megkapod, amelyet ISOFIX kompatibilis járművekbe tudsz beszerelni. Ezzel garantálhatod a biztonságos utazást és a hordozó praktikus kivételét és berakását, hiszen a bázistalpat csak egyszer kell beszerelned, onnantól csak a hordozót kell mozgatnod. A hordozó részletes tulajdonságait az "ISOFIX típus" bekezdésben olvashatod.
Az IQ bázistalp egy megbízható ISOFIX-es talp, amelyet az Avionaut Cosmo, Avionaut Pixel, Avionaut AeroFIX és az Avionaut AeroFIX RWF biztonsági ülések (autósülések) számára fejlesztett ki a gyártó, így csak azokkal a típusokkal kompatibilis.
Az úgynevezett Click n' Drive vezérlőegység az IQ ISOFIX bázistalphoz való megfelelő csatlakoztatást fény- és hangjelzéssel segíti, így nem lehet helytelenül rögzíteni az ülést a talpba.
Adatok
Cikkszám
494290
Tömeg
3,2 kg/db