Kinderkraft UNIMO 5 in 1 bölcső-babaágy-hinta-pihenőszék-szék --Unimo UP Kék

Kinderkraft UNIMO 5 in 1 bölcső-babaágy-hinta-pihenőszék-szék --Unimo UP Kék
Kinderkraft UNIMO 5 in 1 bölcső-babaágy-hinta-pihenőszék-szék --Unimo UP Kék
Részletek
Részletes információ:
Az UNIMO 5 az 1-ben egy multifunkcionális megoldás, amely biztonságot és kényelmet nyújt kisgyermekének. Nem kell külön megvásárolni a kiságyat, bölcsőt, pihenőszéket, utazóágyat és hintát. Az UNIMO-val minden megvan, amire szüksége van a babához. A tartozék játékok lefoglalják a kicsit. Összecsukva kevés helyet foglal el, így könnyen szállítható és tárolható.Az UNIMO sokféleképpen használható, így születéstől kezdve a gyemek kedvenc alvó- és játszóhelye lehet. Az összecsukha kupola védelmet nyújt a baba számára.A játék és a pihenés során elengedhetetlen a biztonság, ezért az UNIMO hárompontos övekkel van felszerelve és puha lábvédővel, amely ráadásul gondoskodik gyermeke kényelméről.Tartozék 3 játékkal és babatükörrel, ami levehető.A szabadtéri szundikálás vagy a kinti játék nem jelent problémát, mert az UNIMO-hoz tartozék szúnyogháló biztosítja a gyermek biztonságát és kényelmét a házon kívül is.Az UNIMO egyedi kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíti a gyermekszoba dekorációját.Az UNIMO kis méretűre csukható, így megkönnyíti a szállítást, ha hosszabb távú vakációra, családi hétvégére indulunk. Könnyen kinyitható bármilyen funkcióra, így egyszerűen kihasználható minden tulajdonsága.18 kg-ig terhelhetőAz ülőrész: kézzel mosható maximum 40°C hőmérsékleten! Nem fehéríthető, dobszárítóban nem szárítható, nem vasalható, vegyileg nem tisztítható!
A keresztrúd a játékokkal: tiszta és nedves ruhával, enyhe szappanos vízzel tisztítható, hagyja kint megszáradni, nem szabad vízbe meríteni. Nem mosható, nem fehéríthető, nem szárítható gépben, nem vasalható, vegyileg nem tisztítható!
A váz: puha, tiszta és nedves törlőruhával, enyhe szappanos vízzel tisztítható!Súly 5.75 kgMérete: hosszúság: 80 cm, szélesség: 57 cm, magasság: 71cm
Adatok
Cikkszám
506386
Tömeg
7,2 kg/db