Nandu ÖKO Zsebes Rugalmas hordozókendő - Nude szín szürke zsebbel

Nandu ÖKO Zsebes Rugalmas hordozókendő - Nude szín szürke zsebbel
Nandu ÖKO Zsebes Rugalmas hordozókendő - Nude szín szürke zsebbel
16 900 Ft
Elöl és oldal hordozáshoz alkalmas, hosszú, rugalmas anyag, melynek elején elhelyezésre került egy zseb, ami még praktikusabbá teszi!
Részletek
Nandu ÖKO Zsebes Rugalmas hordozókendőA zsebes, rugalmas kendőnek az előnye az, hogy minden irányban kellően rugalmas, tökéletesen puha ölelést biztosít, kellőképpen fogja a babát minden testrészén, nem tud benne csúszkálni. A középre helyezett zseb esztétikai funkcióján túl egy plusz tartást ad a kendőnek.Sokoldalú eszköz, amellyel több órás hordozás után sem érezzük a baba súlyát, nem terheli gerincünket. Rugalmassága megkönnyíti a kötéseket, puha anyaga pedig a hordozó és a gyermek számára is kényelmesebb viseletet biztosít. Diszkréten szoptatható benne a baba.Újszülött csecsemőtől a gyermek 8kg-os súlyáig használható. A hordozókendő anyaga: Öko-Tex Standard 100 szerint minősített jersey anyag, a megvarrásához Öko-Tex Standard 100 szerint minősített cérnát használnak.Súlyhatár: 8kg és a baba születésétől kényelmesen használható elöl és oldalhordozáshoz.Hogyan hordozzunk helyesen?
Szorosan, a baba hátát körben megtámasztva; a kendő térdhajlattól, térdhajlatig érjen; térdei magasan; a medencéjét bebillentve; gerince magzati pózhoz hasonlóan domborúan.Szakszerű segítségért fordulhatsz hordozókendő tanfolyamvezetőhöz vagy hordozási tanácsadóhoz!A termék színe és mintája az első képen látható, a további fotók illusztrációk a termék tulajdonságairól!
Adatok
Cikkszám
527530