Avent mellszívó kézi Natural, via pohárral

Avent mellszívó kézi Natural, via pohárral
19 990 Ft
Tej a babának, kényelem az anyukának!

Amikor a kismama kellemesen érzi magát és nyugodt, könnyebben indul meg a tejtermelés. Ezért alkottuk meg eddigi legkényelmesebb mellszívónkat. Nem kell többé előredőlni - kényelmesen ülhetünk, mialatt a puha masszázspárna gyengéden stimulálja a tej áramlását.
Részletek
Kényelmesebb fejő testtartás az egyedi kialakításnak köszönhetően: a mellszívó egyedi kialakítású, így a tej a mellekből közvetlenül a tejtároló pohárba áramlik még akkor is, ha egyenesen ül. Ennek következtében fejés közben kényelmesebben ülhet a kismama, nem kell előre dőlnie azért, hogy a tej biztosan a pohárba kerüljön. A fejés közbeni kényelmesebb és ellazultabb ülés segít a tej könnyebb áramlásában.


A masszázspárna egy új, puha, selymes bevonatot kapott, mely meleg érzetet kelt a bőrön a kényelmes, lágy stimuláció érdekében, hogy a tej könnyebben áramolhasson. A fejés közben a baba szopási mechanizmusát imitálja, mely természetes érzetet kelt, és klinikailag igazolt hatékonyságú. A puha masszázspárna úgy lett megtervezve, hogy a legtöbb anya számára kényelmes legyen.


A mellszívó kompakt kialakítású, melynek következtében könnyedén használható. Az ergonomikus fogantyúja kényelmes tartást és teljes irányítást tesz lehetővé fejés közben. Mivel kicsi és könnyű, ezért könnyen tárolható és szállítható, ami elősegíti az útközbeni diszkrétebb mellszívást.



Tartalmaz 3db sokoldalú tejtároló poharat is, tehát ugyanazt a poharat tudjuk használni fejéshez, tároláshoz, etetéshez is. Hűtőben, mélyhűtőben is tartható. Intuitív összeszerelés: az alkatrészek illeszkedése könnyen megállapítható. Az alkatrészek könnyedén illeszkednek egymáshoz az egyszerű összeszerelés érdekében.


Ez a mellszívó a Philips AVENT termékcsalád más etető termékeivel kombinálva is használható, beleértve a Classic üvegeket és tejtárolókat. A Philips AVENT mellápoló tartozékokat is tartalmaz, hogy hosszabb ideig és kényelmesebben végezhessük a szoptatást.


A tisztítás egyszerű az alkatrészek kis számának köszönhetően. Minden alkatrész tisztítható mosogatógépben is. A kézi mellszívó ideális, ha alkalmanként fejjük le az anyatejet és fontos számunkra a kompakt kialakítás. Egy kézzel is könnyedén működtethető.



A szett tartama:

- mellszívó fogantyúval

- masszázspárna

- 3db tejtároló pohár

- tejtároló pohár átalakító

- újszülöttek számára használható etetőcumi

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.
Adatok
Cikkszám
543551
Tömeg
1 kg/db