Csillagos szekrény jobb vagy bal elem Félix - Fehér

Csillagos szekrény jobb vagy bal elem Félix - Fehér
Csillagos szekrény jobb vagy bal elem Félix - Fehér
Elem
69 990 Ft
Szállítási idő:2-5 munkanap. Amennyiben a termék nincs készleten a rendelési idő kb.4 hét.
Részletek
Állószekrényünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy kényelmesen pakolható és praktikusan kihasználható legyen. Az ajtó mögött polcok és vállfaakasztó egyaránt megtalálható, alul két fiók segít abban, hogy minden dolog a helyére kerüljön. Lekerekített formái és hófehér színe eleganciát, míg mart csillagos mintája vidámságot csempész minden gyerkőc szobájába.

A termék megalkotásakor gondoltunk a változó igények kielégítésre, így a terméket úgy alakítottuk ki, hogy tetszés szerint szabadon változtathatók az ajtók mögötti polcok és akasztók elhelyezkedése, ahogyan az a legpraktikusabb Ön és gyermeke számára. Az ajtó gázcsillapítású, önzáró pánttal felszerelt.


A szekrénysor már jól ismert darabja a Timba Bútoroknak, most azonban egy újdonság kerül előtérbe a fehér szín bekerülésével. A fehér egy alapszín, éppen ezért a szoba berendezésekor csak a fantázia szabhat határt, hogy milyen más színekkel gazdagítjuk tovább. A komplett szekrénysor 3 elemből áll - bal, jobb és középső elem, illetve pelenkázószekrényünkkel is kombinálhatod azt, az igazán egyedi kinézet elérése érdekében.


A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.
Bútor rendelés esetén fizetési módként csak az előre utalást tudjuk elfogadni!Méretek (magasság x szélesség x mélység)
A szekrény mérete: 188.3 x 60 x 52.3 cm


Súly
A termék összsúlya: 65 kg(2 doboz)
Adatok
Cikkszám
551708
Tömeg
63 kg/db