Moni Bo Majestic quad piros

Moni Bo Majestic quad piros
Moni Bo Majestic quad piros
82 990 Ft
A Moni Majestic elektromos quad egy igazi élmény a kis felfedezők számára. Ez a modern, stílusos tervezésű jármű tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik gyermekük számára izgalmas és biztonságos kültéri játékot keresnek.
Részletek
Főbb jellemzői közé tartozik a magas minőségű anyagokból készült erős és strapabíró felépítés, amely biztosítja a jármű hosszú távú használatát. A négy nagy, robusztus kerék garantálja a jármű stabilitását, még a durvább terepen is, így a gyerekek biztonságosan élvezhetik a vezetést.

A Cangaroo Moni Majestic quad kiemelkedik a versenytársak közül az akkumulátor hosszú élettartamával és a nagy teljesítményű motorjával, ami biztosítja a sima és dinamikus haladást. Az elektromos quad számos kényelmi funkcióval rendelkezik, mint például a könnyen kezelhető kormány és a gyorsulási lehetőségek, amelyek még izgalmasabbá teszik a vezetési élményt.

Biztonsági szempontból a Cangaroo Moni Majestic számos jellemzővel rendelkezik, mint például a megbízható fékrendszer, ami biztonságos megállást garantál. Továbbá, a sebesség korlátozása lehetővé teszi a szülők számára, hogy ellenőrizzék a jármű maximális sebességét, így biztosítva a gyermek biztonságát.

Méret: 103.00cm x 65.00cm x 73.00cm

37 és 95 hónap közötti, legfeljebb 30 kg súlyú gyermekek számára.
Elemek - 1*12V/ 7Ah.
2 motor.
Műanyag gumiabroncsok; 2 sebesség.
Előre/hátra mozgás kapcsoló.
MP3/USB kimenet.
Első lámpák.
Akkumulátor: 12V7AH
Maximális sebesség: 8 km/h
Extrák: hátsó lengéscsillapítók
Zenei funkció•LED világítás
Adatok
Cikkszám
624711
Tömeg
21,2 kg/db