Sudocrem 400g

Sudocrem 400g
6 930 Ft
Egységár: 17 Ft/g
Védi és nyugtatja a kipirosodott és sérült bőrfelületet, támogatja a bőr regeneráló funkciót. Az egész család számára jó válsztás.
Részletek
A Sudocrem több, mint 80 éve az anyukák barátja a babák érzékeny bőrének ápolásában. Védi és nyugtatja a kipirosodott és sérült bőrfelületet, támogatja a bőr regeneráló funkciót.Hatékony egyéb bőrproblémák ápolásában is, beleértve a repedezett és irritált bőrt. A Sudocremet a csecsemők és a kisgyermekek érzékeny bőre jól tolerálja.Egy termék több alkalmazási területre használható, így nagyon praktikus választás akár az egész család számára is.

Több kiszerelés közül lehet választani: 60g, 125 g, 250 g, 400 gGyári készítmény, összetétele és állaga állandó, hipoallergén formulája védi és nyugtatja a bőrt. Felvitele elegendő filmréteg vékonyságban. Alkalmazható minden bőrtípusra, minden korosztálynak.Összetevők:

Benzil-alkohol: antiszeptikus hatású, gátolja a kórokozók szaporodását, a felülfertőződést.Cink-oxid: bőrösszehúzódást elősegítő, gyulladáscsökkentő hatású.Lanolin: hidratáltan, puhán tartja a bőrt, védőréteget képezve gátolja a bőr vízvesztését, a sebes bőr kiszáradását, kirepedezését.
Adatok
Cikkszám
708065
Tömeg
500 g/db