Zopa etetőszék - Monti 2 Diamond Beige

Zopa etetőszék - Monti 2 Diamond Beige
Zopa etetőszék - Monti 2 Diamond Beige
39 990 Ft
A Zopa Monti 2 etetőszék nagyszerű segítség a baba etetésében.Állítható háttámla, állítható lábtámasz, székmagasság állítás, pult távolság állítás, 5 pontos biztonsági öv, könnyű tisztítás, betét kisebb gyermekek számára, fékezhető kerekek, kompakt méretek összecsukott állapotban - ez a Monti 2 étkezőszék .
Részletek
Alkalmas gyermekek számára születéstől 15 kg-ig.
Biztonságos étkezés
A Monti 2 szék 6 magasságállítási pozíciójának köszönhetően bármilyen asztalhoz igazodik. A háttámla 3 pozíciójának, a lábtartó 3 pozíciójának és a 3 tálca pozíciónak köszönhetően a Monti 2 nagyszerű társ lesz étkezés és pihenés közben egyaránt. A háttámla szinte fekvő helyzetbe állítható, és ez teszi a Monti 2-t a baba születésétől kezdve alkalmas multifunkcionális etetőszékké és pihenőszékké. Megfelel az EN 14988 és EN 12790 biztonsági szabványoknak, így teljesen biztonságos társat jelent a zavartalan étkezéshez.
A Monti 2 székkel a folt nem gond. Bár a szülőknek más a véleménye erről, a gyerekek néha úgy gondolják, hogy az étel szórakoztató, ezért mindenhol ott van, csak a pocakban nem. A Monti 2 székkel ez nem jelent problémát. A szék tálcájának felső része könnyen eltávolítható és mosogatógépben mosható. A könnyen tisztítható PU borítások biztosítják, hogy a móka nem hagy nyomot rajta.
Kompakt méretek
A Monti 2 étkezőszék könnyen összecsukható, és kompakt méreteinek köszönhetően összecsukva sem foglal sok helyet. Ezenkívül fékkel ellátott kerekekkel van felszerelve a könnyű kezelés és mozgatás érdekében.
- Szilárd és stabil felépítés
- 5 pontos biztonsági öv
- 6 magassági beállítási pozíció
- 3 háttámla pozíció
- 3 lábtartó pozíció
- 3 távolságtartó pozíció
- Kivehető tálca
- A felső tálca mosogatógépben is mosható
- Lemosható huzatok- Kompakt méretűre összecsukható
- Fékkel ellátott kerekek
- Betét kisebb gyermekek számára- Megfelel az EN 14988 és EN 12790 biztonsági szabványoknak
Adatok
Cikkszám
754215
Tömeg
10 kg/db
Hasonló termékek