Motorola bébiőr kamerás 2inch színes kijelzővel VM481

ÚJ
Motorola bébiőr kamerás 2inch színes kijelzővel VM481
Motorola bébiőr kamerás 2inch színes kijelzővel VM481
49 990 Ft
Ismerje meg a VM481 digitális babamonitor rendkívül praktikus és megbízható funkcióit, amelyek segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti a babát bárhol és bármikor.
A 2" átlójú színes LCD kijelző élénk és részletes képet biztosít, így könnyen láthatja a babát akár éjjel is.
Részletek
A digitális készülék garantálja a jó minőségű és biztonságos adatátvitelt, hogy mindig tiszta hangot és képet kapjon.
A manuális kamera lehetővé teszi, hogy Ön irányítsa a kamera látószögét, így szükség szerint beállíthatja azt és követheti a baba mozgását. A digitális zoom funkció segítségével közelről is megfigyelheti a részleteket. Az automata infravörös éjjellátó mód pedig biztosítja a képet még sötétben is.
Az LED-es hangszint-kijelző és az állítható hangerő segítségével könnyen követheti a babahangokat, és beállíthatja a megfelelő hangerőszintet. A lemerülő akku figyelmeztetés pedig időben jelez, ha a szülői egység akkumulátor töltöttsége alacsony.
A kamera elektromos hálózatról működik, míg a szülői egység hordozható, azaz a szülői egységet lehet hálózatról vagy az újratölthető akku-packról is működtetni (amely tartozék). Ez lehetővé teszi, hogy mindig és bárhol könnyedén használhassa a babamonitor rendszert.
A Motorola VM481 babamonitor ideális választás minden szülő számára, akik odafigyelést és kényelmet szeretnének biztosítani kisbabájuk és önmaguk számára.
Adatok
Cikkszám
775676
Tömeg
500 g/db