Bellelli B-One Standard Multifix bicikliülés 22kg-ig - Silver

Bellelli B-One Standard Multifix bicikliülés 22kg-ig - Silver
Bellelli B-One Standard Multifix bicikliülés 22kg-ig - Silver
16 990 Ft
Bellelli B-One Standard Multifix bicikliülés 22kg-igPrémium minőségű, törésteszttel rendelkező gyerek bicikliülés, mely az olasz Bellelli márka terméke, és megfelel az EN 14344 európai szabványnak.
Részletek
Bellelli B-One Standard Multifix bicikliülés 22kg-igA Bellelli B-One Standard Multifix az EN 14344 európai szabványnak megfelelő hátsó, a kerékpár vázára rögzíthető bicikliülés.

A legfejlettebb biztonsági és kényelmi funkciókkal tervezték, mely maximum 22 kg testsúlyú gyermekek részére lett fejlesztve.

Kizárólag minősített, nem mérgező műanyag felhasználásával készült, mely könnyű, ellenáll az időjárásnak és könnyen tisztítható.

Ülőpárnája levehető, mosható.

Néhány másodperc alatt átrakható az egyik kerékpárról a másikra. Csak egy kéz szükséges a le- és felszereléshez.

Gyerekbiztos, szülő-barát biztonsági csattal szerelték fel. Két mélység-beállítással rendelkezik, egy kézzel ki- és becsatolható.

A lábtartó magassága 13 helyzetben állítható.

Hárompontos, 3 vállmagasságban állítható biztonsági öv.

Kényelmes és tágas ülőrésze minden méretű gyermeknek komfortos.

A legfejlettebb biztonsági és kényelmi funkciókkal tervezték, mint például a nyak alátámasztása, valamint az ergonómikus válltámasz.

Szellőző lyukak lettek kialakítva a vállak és a hát mögött, így a nyári melegben is szellőzik a gyermek háta.

Magas karfája biztonságos és kényelmes a gyermeknek.

A gyermek lába tökéletesen védve van oldalról és hátulról is, hogy semmilyen módon ne tudjon a bicikli küllőjéhez érni.26/28" méretű kerékpárokhoz használható.

E-bike kompatibilis (185 mm-ig).A Multifix tartóblokk ideális kör alakú és szabálytalan alakú modern vázakhoz egyaránt.Bicikliváz méretek:

Átmérő:

- ø 25-36 mm

- ø 38-46 mm

Hossz: 38-60 mm

Adatok
Cikkszám
792045