Avent SCF692/17 Natural cumisüveg 125 ml-kék

Avent SCF692/17 Natural cumisüveg 125 ml-kék
Avent SCF692/17 Natural cumisüveg 125 ml-kék
2 990 Ft
Avent SCF030/07 Natural cumisüveg 125 mlAz Avent cumisüveg segítségével a cumisüveges táplálás még természetesebbé tehető a baba és a kismama számára. Az etetőcumi innovatív kialakítása az anyamellhez hasonló természetes érzetet biztosít, így a baba könnyebben szokja meg, ha felváltva szoptatják és cumisüvegből táplálják.Részletek
Avent SCF030/07 Natural cumisüveg 125 mlA széles, mell alakú etetőcumi természetes mell-érzetet biztosít, ezáltal a baba könnyebben szokja meg a szoptatás és a cumisüvegből etetés kombinálását. A cumi rendkívül puha és hajlékony, így illeszkedik a baba szájához.


Az etetőcumin lévő szirmok növelik a cumi puhaságát és rugalmasságát, valamint nem engedik azt összetapadni. A gyerek elégedettebb lesz az etetés után.Hasfájást csökkentő kialakítással, s innovatív szeleppel készült. Az innovatív kivitel úgy csökkenti a hasfájást és a teltségérzetet, hogy a levegőt az üvegben tartja, és nem engedi a baba hasába jutni.


Különleges, ergonomikus alakjának köszönhetően a cumisüveg könnyen megtartható és minden irányból kényelmesen megfogható, még a csecsemő apró kezeivel is.


Egyszerűen használható és tisztítható. Az üveg széles nyaka megkönnyíti a cumisüveg feltöltését és tisztítását. Kevés elemből áll, gyorsan, egyszerűen összeállítható.


A cumisüveg mérete: 125 ml.

újszülött kortól használható.Az új Philips AVENT Natural cumisüveg BPA-mentes anyagokból (polipropilénből) készült.
Adatok
Cikkszám
810484