Moni BO Beast jeep 4 motoros - FEHÉR

ÚJ
Moni BO Beast jeep 4 motoros - FEHÉR
Moni BO Beast jeep 4 motoros - FEHÉR
129 990 Ft
A Moni Bo Beast elektromos autó egy lenyűgöző játék, ami garantáltan az udvar legnépszerűbb szórakozásává válik. Ez a stílusos jármű tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik a biztonságot és a kalandos szórakozást egyaránt fontosnak tartják gyermekük számára.

A Bo Beast jellemzői közé tartozik egy erős akkumulátor és a 4 motor, amely hosszú játékidőt és kiváló teljesítményt biztosít. Az autó rendkívül stabil, köszönhetően a négy masszív keréknek, ami kiváló tapadást biztosít különböző tereptípusokon is, legyen szó akár fűről, földről vagy betonról.

Ez az elektromos autó különösen kiemelkedik a gyerekek számára szánt biztonsági funkcióival. A beépített biztonsági övvel és a lassú indulás funkcióval a szülők nyugodtan hagyhatják gyermeküket játszani, tudva, hogy a Bo Beast minden szükséges intézkedést megtesz a balesetek elkerülése érdekében.

A Cangaroo Moni Bo Beast további előnye a könnyű kezelhetőség. Az intuitív vezérlők és a reagáló kormányrendszer lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy könnyen irányíthassák az autót, fejlesztve ezzel koordinációs képességeiket és motoros készségeiket.
Részletek

37 hónaposnál idősebb gyermekek számára, legfeljebb 30 kg-os súlyig;

Akkumulátor - 1*12V/7Ah;
AZ AKKUMULÁTOR GONDOZÁST IGÉNYEL, rendszeres töltést legalább 3 órán keresztül. Utána egy játékidő 30-40 perc folyamatos használat mellett.
JÓTÁLLÁSI IDŐ AZ AKKUMULÁTORRA: vásárlástól számított FÉL ÉV.
Négy motor;

Műanyag kerekek;

Hinta funkció;

2.4G RC;

Első, hátsó és felső lámpák;

ON/ OFF kapcsoló;

Zenelejátszó USB, MP3, zenei funkciókkal ;

2 sebesség - magas és alacsony a sebesség szabályzás csak a távirányítóval vezérelve;

Biztonsági öv;

Nyitható ajtók;

A termék mérete: 132 x 90 x 88 cm

Adatok
Cikkszám
817829
Tömeg
26 kg/db