CHICCO Eldobható alsó 4db - 2 méret

CHICCO Eldobható alsó 4db - 2 méret
CHICCO Eldobható alsó 4db - 2 méret
méret
1 690 Ft
Egységár: 423 Ft/db
Részletek
A Chicco eldobható alsó ideális a kórházban a szülést követő legalább 3 napban a szülésbetéthez, vagyis a szülés utáni egészségügyi betéthez, mely a sok szülés utáni váladékot felfogja.

Az elsobható alsót nem kell kimosni, ezért nagyon praktikus a kórházban a szülészeti osztályon töltött napokban. Manapság a komplikációmentes szülések esetében egy édesanya általában 3 napot tölt a kórházban. Tehát 4-8 db alsó az ideális mennyiség.

A szülésbetétek hosszabb és vastagabb egészségügyi betétek, mint a hétköznapokban használatos intimbetétek és menstruációs betétek. Ezért a szülés utáni eldobható alsók ennek megfelelően bő szabásúak. A bő szabás oka még az is, hogy fontos az intim testtájék jó levegőzése. Ezért szűk bugyik és tanga bugyik nem alkalmasak erre.

Méretek:

III-as jelzés: 36/38-as európai méret. Vékony és normál testlakatú nőknek ajánlott.
IV-es jelzés: 38/40-es európai méret.
Figyelem: ennél nagyobb méretigény esetén válaszd Chicco elasztikus alsót, kód: CH001138 , kiszerelés: 4db, unisex méret.
Kiszerelés: 4 db

Anyaga: nem-szőtt anyag, 100% cotton

Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.
Adatok
Cikkszám
842395
Tömeg
50 g/db