Neno mellszívó elektromos dupla Camino

Neno mellszívó elektromos dupla Camino
59 990 Ft
A Neno Camino egy elektromos mellszívó, mely beépített akkumulátorral rendelkezik. A mellszívó használatával akár mind a két mellből tudod egyszerre a tejet lefejni, ezzel is időt spórolva meg. A japán szilikonból készült tölcsér teljesen bőrbarát, és tökéletesen illeszkedik a mellre. A Neno Camino BPA mentes, megóvva így egészségünket, beleértve a babánkat is. A készlet többek között 2 db cumisüveget is tartalmaz.
Részletek
ENO CAMINO

A Neno Camino mellszívó egyedi megjelenéssel rendelkezik. Dizájnja divatos, és a mai trendeket követi. Tökéletes választás azoknak az anyukáknak, akik szeretnének egy kis feltűnést ezzel a mellszívóval.

BÁRHOL IS JÁRJUNK

A Neno Camino beépített akkumulátorral rendelkezik, így bármerre is jársz, vagy akár ha nyaralni szeretnél elmenni a babáddal, akkor ezt könnyedén meg tudod tenni, mert a Neno Camino mellszívót bárhol tudod használni.

ANYÁKNAK TERVEZVE

A Neno Camino 3 működési fázissal rendelkezik. A stimulációs fázis serkenti a laktációt, a pumpáló fázis biztosítja a hatékony tejlefejést, a harmadik fázis a tej ürítésének elősegítésére szolgál.

TÖLCSÉREK

A Neno Camino tölcsérei ergonomikus kialakítással rendelkeznek, melyek tökéletesen illeszkednek a mellre. Szép mintás kialakítása egyedi megjelenést kölcsönöz a tölcsérnek, mely kiváló minőségű bőrbarát anyagból készült.

APÁKNÁL A BABÁK

A Neno Camino készülékkel akár egyszerre két mellből is lehet tejet lefejni, melyet a cumisüvegekben tudsz tárolni. Így akár az apukákra, vagy a nagyszülőkre is tudod bízni babádat, nem kell amiatt aggódnod, hogy nem lesz mit ennie.

BÁRMILYEN MELLMÉRETHEZ

A Neno Camino mellszívót szinte bármilyen mellmérethez és formához lehet használni a rugalmas, speciálisan profilozott tölcsérnek köszönhetően. Ez biztonságot jelent minden anyának.

GYORS TÖLTÉS

A Neno Camino készüléket bárhova magaddal tudod vinni, hiszen beépített akkumulátorral rendelkezik. Ha nem vagy az otthonodban, akkor a mellszívót akár egy powerbankkal is fel tudod tölteni, megkönnyítve ezzel a használatát, így az számodra minden pillanatban használatra kész tud lenni.

KÉSZLET

A Neno Camino nem csak a mellszívót tartalmazza. Találunk a csomagban 2 db cumisüveget, a hozzá tartozó cumikkal, védőkupakokat, valamint tölcséreket is.

BŐRBARÁT

A Neno Camino mellszívói teljesen BPA mentesek, így óvják gyermekünk és saját magunk egészségét. A mellszívó szilikon része japán szilikonból készült, mely csökkenti a nyomásérzetet, és javítja a tej kiáramlását is.

SZERETET INSPIRÁLTA TERVEZÉS

Egy anya és a gyermeke kapcsolata talán a legerősebb kötelék a világon. A Neno cég hisz abban, hogy ezekkel a termékekkel segít ápolni ezt a kapcsolatot, és megbízhatóságot biztosít az anyáknak és a babáknak.

ÚJ CUMISÜVEG

A Neno Camino készletben teljesen új fejlesztésű cumisüveget találunk. Nagyobb hőállósággal rendelkeznek, és természetesen BPA mentesek.

Tulajdonságok: kettős (Double Breast), háromfázisú, vezeték nélküli, elektromos
Stimulációs fokozat: 5 szint (L1-L5)
Fejési fokozat: 9 szint (L1-L9)
Drop/Mix mód: 5 szint
Akkumulátor: Li-ion 3.7V 1400mAh
Teljesítmény: 5 W
Töltési idő: kb 2 óra
Üzemidő: akár 120 perc
Töltő bemenet: 5V 1A
Tápegység bemenet: 110-220V 50 ~ 60Hz
Töltő kábel: C típusú USB
Méretek: 151x42x36 mm
A teljes készlet nettó tömege: 706 g
A készlet tartalma: mellszívó készülék, pumpaállvány, USB-C kábel, 2x cumisüveg, 2x tölcsérfedél, 2x 24 mm-es tölcsér, 2x cumisüveg tartó, szilikon cső, használati utasítás, 2x zacskó anyatej tárolására, mellszívó csatlakozó

- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.
Adatok
Cikkszám
861254
Tömeg
1,47 kg/db