Lansinoh 2 az 1-ben elektromos dupla mellszívó

-8%
Lansinoh 2 az 1-ben elektromos dupla mellszívó
Lansinoh 2 az 1-ben elektromos dupla mellszívó
75 970 Ft
69 990 Ft
Kezdete: 2024.04.08   Vége: 2024.04.30
Akcióból hátralévő idő:
Lansinoh 2 az 1-ben elektromos dupla mellszívó2 az 1-ben – egyes vagy dupla mellszívóként is használható.Kevesebb mint fele idő alatt több tej. Kiemelkedő minőségű, japán fejlesztésű, tartós élettartamú mellszívó. Kiemelten ajánlott, ha rendszeres fejésre van szükség.
Részletek
Koraszülött, gyenge vagy beteg babák esetén segíti az anyatej termelődésének fenntartását. Iker babák vagy kevés tej esetén az anyatej mennyiségének fokozására is kiváló. Állítható 2 fázisú japán technológia a maximális hatékonyságért. Stimuláló fázis: gyors, rövid, kis szívóerejű szívás, hogy beindítsa a tejleadó reflexet. Fejő fázis: lassabb, mélyebb, ürítő szívások a maximális tejleadás érdekében. Egyes vagy dupla mellszívóként is használható. 8 szíváserősség mindkét fázisban. 3 különböző szívási ritmus közüli választással maximalizálható a lefejt anyatej mennyisége. 2 db standard és 2 db extra nagy méretű ComfortFit™ szívófejből választhat, hogy jobb illeszkedést és hatékonyabb szívást érjen el. Közvetlen a cumisüvegbe fejhet, melynek speciális etetőcumija segít fenntartani a bevált szoptatási módot. Zárt rendszer, higiénikus kialakítás, nem kerülhet tej a csőrendszerbe. Hálózatról és elemről is működtethető. Könnyű és hordozható kialakítás. Folyamatos alkatrészellátás biztosított. Tartalmaz:- 2 db standard és 2 db extra nagy méretű ComfortFit™ szívófejet.- 2 db Lansinoh cumisüveget tejzáróval.- 1 db természetes hullámvonalú etetőcumit,- táskát- 2 db üveg tartó talpat. - 2 db tartalék szelepet.

Fontos! A fenti termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.
Adatok
Cikkszám
872027
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek