MybbPrint Dombornyomat készítő készlet

MybbPrint Dombornyomat készítő készlet
2 190 Ft
A MybbPrint Dombornyomat Készítő Készlet előnye, hogy a mellékelt képlékeny anyagba* egyszerűen levett lenyomatból gipsz ** öntéssel domborművet készíthetünk.
Részletek
Ha a mintavevőt keménynek tartja, nyújtsa ki és vizezze be bátran spricceléssel, permetezéssel. Óvja a kiszáradástól, így bármilyen lágyságot elérhet az anyagnál.

Fontos, hogy a KezesLábas Dombornyomat készletnél - ellentétben más termékekkel - nem egy folyékony masszával kell levenni a baba lenyomatát hanem egy képlékeny de FORMATARTÓ anyaggal. Ez jobban alkalmazkodik a baba mozgékonyságához és ha elsőre nem sikerül, a mi készletünkkel akármennyiszer újra próbálkozhat a mintavétellel.

Az elkészült dombornyomathoz akasztót mellékelünk így az falra akasztható díszévé válhat otthonának.
Hobby és akryl festékekkel festhető majd lakkozható. Akár decoupage technikával is díszíthető.

* ÖKO Termék. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Az emberi egészségre nem ártalmas. Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
** Szobrászati gipsz. Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
Adatok
Cikkszám
918011
Tömeg
500 g/db