Tickless Ultrahangos kullancsriasztó narancs

Tickless Ultrahangos kullancsriasztó narancs
Tickless Ultrahangos kullancsriasztó narancs
9 990 Ft
Tickless Ultrahangos kullancsriasztó felnőtt

Ultrahangos kullancsriasztó készülék felnőttek számára.
Részletek
Tickless Ultrahangos kullancsriasztó felnőtt


A kiváló hatásfokkal működő termék ideális megoldást kínál a kullancsok távoltartására bármely szabadban végzett tevékenységhez, akár szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával, környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül.



Változó frekvenciájú ultrahang kibocsátásával működik, amely nem káros és nem kellemetlen sem az emberek, sem az állatok számára, de zavarja a kullancsokat – távol tartva, illetve kényszerítve azokat az embertől való eltávolodásra. A készülék hatósugara kb. 3 méter.



Csak biztonságosan rögzíteni kell a ruházatra, és a készülék vegyi anyagok használata nélkül akár egész évben távol tarthatja a kullancsokat. A TICKLESS ultrahangos impulzusai érzékelhetetlenek az ember számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban. Elsődlegesen megelőzésre szolgál.



Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket, vagy illatanyagot tökéletesen biztonságosan használható mindenki számára. A TICKLESS hatékonyságát 2012-ben az olaszországi Camerino Egyetem kutatása bizonyította.



HASZNÁLATA: Húzd ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A be- illetve kikapcsoláshoz nyomd be a gombot: 4 rövid zöld villanás a bekapcsolást, míg a hosszú piros villanás a kikapcsolást jelzi. Bekapcsolt állapotban a fény kb. 5 percenként felvillan. 8 órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol, a következő használat előtt be kell kapcsolni. A TICKLESS kullancsriasztót a rajta lévő csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral kell a ruházathoz rögzíteni. A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsd el azzal, hogy zsebbe, vagy táskába teszed a készüléket.



FIGYELMEZTETÉS: A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP13). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. A készülék átlagos időjárási körülmények között körülbelül 3000 órán keresztül működik.
Adatok
Cikkszám
921843